Moto Moto Mods Incipio offGRID Power Pack -akku
Moto Moto Mods Incipio offGRID Power Pack -akku

Moto Moto Mods Incipio offGRID Power Pack -akku

Puhelimen takakuorta muistuttava lisäakku kiinnittyy sulavasti Moto Z -sarjan puhelimeesi ja tarjoaa jopa 22 tuntia lisää virtaa. Voit ladata liikkeellä ollessasi ja käyttää silti puhelintasi samoin kuin tavallisesti – pienikokoinen lisäosa kulkee mukanasi kätevämmin kuin tavallinen irtonainen lisäakku.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Moto Mods -akku – poweria pienessä paketissa

Yleinen kuvaus

  • Lisäakku Moto Z -sarjan puhelimeesi
  • Jopa 22 h lisää virtaa
  • Kiinnittyy sulavasti puhelimeen
  • Latautuu langattomasti

Vahvoilla ja pysyvillä sisäänrakennetuilla magneeteilla puhelimen takakanteen kiinnittyvät Moto Mods -lisäosat täydentävät Moto Z -sarjan puhelintasi yli älypuhelinten käyttörajojen. Puhelimeesi saumattomasti yhdistyvällä lisäakulla pidennät laitteesi akunkestoa lähes vuorokauden verran. Sulavalinjaisesti muotoiltu Moto Mods -akku näyttää puhelimen takakuorelta ja sopii paikoilleen täydellisesti lisäämättä Moto Z:si massaa suuresti.

Moto Mods -akku on käytössäsi vain magneetit yhteen napsauttamalla – voit ladata liikkeellä ollessasi ja käyttää silti puhelintasi samoin kuin tavallisesti. Pienikokoinen lisäosa kulkee mukanasi kätevämmin kuin tavallinen irtonainen lisäakku. Johtoja ei todellakaan tarvita, sillä myös Moto Mods -akku latautuu langattomasti.

2220 mAh:n akku tarjoaa parhaimmillaan 22 tuntia lisää käyttöaikaa puhelimellesi, milloin ikinä sitä tarvitsetkin. Erikseen valittava Efficiency Mode voi lisäksi antaa sinulle jopa 20 % enemmän akun käyttöikää lataamalla puhelintasi automaattisesti silloin, kun puhelimen akkua on alle 80 % ja käyttötehokkuus on huipussaan.

Tuotekoodi: ASMESPRBLKEU

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Kaikki Moto Z -perheen puhelimet

Mitat

152,7 x 73,5 x 6,2 mm

Paino

85 g

Akun koko

2220 mAh

Akun kesto

Jopa 22 h

Latausvaihtoehdot

Puhelimen verkkolaturilla tai langattomasti

Langaton lataus

Qi 1.2.1, PMA 3.0