Moto Mods JBL SoundBoost -kaiutin musta
Moto Mods JBL SoundBoost -kaiutin musta

Moto Moto Mods JBL SoundBoost -kaiutin

Tee Moto Z -sarjan puhelimestasi minikokoinen kaiutin yhdellä napsautuksella ja nauti JBL:n äänenlaadusta. SoundBoost-kaiutin kiinnittyy puhelimeen vahvojen sisäänrakennettujen magneettien avulla ja toimii ilman Bluetooth-yhteyksiä. Jopa 10 tuntia kestävä sisäinen akku säästää puhelimesi virtaa.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut71,50 €

Moto Mods -kaiutin – napsauta volyymit ylemmäs

Yleinen kuvaus

  • Kaiutin Moto Z -sarjan puhelimeesi
  • Valmistettu yhdessä JBL:n kanssa
  • Kiinnittyy puhelimeen tiukasti magneeteilla
  • Ei vaadi Bluetooth-yhteyksiä
  • Jopa 10 h sisäistä akunkestoa

Vahvoilla ja pysyvillä sisäänrakennetuilla magneeteilla puhelimen takakanteen kiinnittyvät Moto Mods -lisäosat täydentävät Moto Z -sarjan puhelintasi yli älypuhelinten käyttörajojen. Yhdessä kaiutinmaailman raskaansarjan ottelija JBL:n kanssa valmistettu kaiutin muuttaa puhelimesi laadukkaaksi musiikkivehkeeksi yhdellä napsautuksella, ja olet välittömästi valmis lisäämään volyymia.

Kätevä ja pienikokoinen kaiutin on muotoiltu puhelimeesi täydellisesti istuvaksi, joten kuljetat sitä mukanasi huomattavasti helpommin kuin tavallista matkakaiutinta. Lisäosa myös yhdistyy puhelimeesi yksinkertaisemmin kuin Bluetooth-pareja metsästämällä – Moto Modsin asentaminen ei vaadi kuin muutaman nopean painalluksen näytöllä, ja sen jälkeen lisäosa on aina käytössäsi vain magneettikiinnityksen napsautuksella. Voit myös vaihtaa Moto Modsista toiseen jopa helpommin kuin tavallista takakuorta vaihtamalla.

JBL-kaiutin kätkee sisuksiinsa jopa 10 tuntia akunkestoa, joten saat kuunnella pidempään kuluttamatta heti puhelimesi akkua. Sisäänrakennettu tukijalka taas auttaa puhelimesi haluamaasi asentoon – mukaansatempaavan äänen lisäksi nautit videoista juuri siinä kulmassa kuin haluat. Moto Mods -kaiutin täydentää myös ne tilanteet, jolloin sinun täytyy osallistua kokoukseen kännykän varassa ja haluat jakaa ääntä muillekin.

Tuotekoodi: ASMCNRTBLKEU

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Kaikki Moto Z -perheen puhelimet

Mitat

152 x 73 x 13 mm

Paino

145 g

Kaiuttimet

2 kaiutinta, 27 mm:n halkaisija, stereo-ääni

Kaiuttimen teho

3W per kaiutin, yhteensä 6W

Taajuusvaste

200 Hz—20 kHz

Äänenvoimakkuus

80 dBSPL @ 0,5 m

Tuki kaiutinpuhelimelle

Kyllä

Sisäänrakennettu akku

Kyllä

Akun koko

1000 mAh

Akun kesto

Jopa 10 h

Ulkoinen lataus

USB Type C -liitännällä