Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Nokia-puhelinten joukosta.


Nokia 5
Nokia 5

Nokia 5

Minimalistisen tyylikäs Nokia 5 -puhelin on työväline, jossa kaikki tarpeellisimmat älypuhelimen perusominaisuudet on koottu huolellisesti muotoillun alumiinirungon sisään. Nokian älypuhelimella ikuistat hienoja hetkiä 13 megapikselin kameralla ja viestit hetkessä LTE 4G-verkossa maailman ympäri.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Nokia 5 - Tyylikäs ja tehokas työpuhelin

Yleinen kuvaus

  • 5 tuuman HD-näyttö
  • Android 7 -käyttöjärjestelmä
  • 16 Gt tallennustilaa, jopa 128 Gt:n muistikorttipaikka

Tuttu ja turvallinen nokialainen muotoilu on ensimmäinen ominaisuus, jota tulet ihannoimaan Nokia 5 -puhelimessasi. Yhdestä alumiinipalasta muotoiltu runko tekee puhelimesta vahvan ja vankan pitää kädessä, jotta puhelimellasi olisi mukava työskennellä vaikka aamusta iltaan. Puhelimen sormenjälkitunnistin turvaa tärkeimmät tiedostosi liikkeessä ja täysin laminoidulta sekä polarisoidulta näytöltä näet sujuvasti auringonpaisteessakin.

Hienolla 13 megapikselin kameralla otat koskettavia kuvia kellon ympäri, pimeässä sekä päivänvalossa. Kameran kaksisävysalamalla varmistat, että Nokia 5 -puhelimellasi otetut kuvat todentavat luonnollisia värejä puhelimen teräväpiirtonäytöltä. Tallentaessasi puhelimeen tärkeimpiä kuvia ja tiedostoja, säilytät ne huolellisesti sisäänrakennetun 16 gigatavun muistin avulla sekä kätevän muistikorttipaikan myötä, joka tukee jopa 128 gigatavun MicroSD-muistikortteja.

Nokia 5 -älypuhelimen Android-käyttöjärjestelmä päivittyy säännöllisesti, joten olet varma, että pysyt aina ajan tasalla. Sen lisäksi, että puhelimessa on valmiina monikäyttöiset Google-palvelut, voit ladata siihen uskomattomia sovelluksia hyödyntäen nopeita 4G-verkkoja, olitpa sitten kotona tai kaukana.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Nokia 5

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Muista suojata laitteesi

Tekniset tiedot

Näyttö

5,2 tuuman IPS HD LCD -näyttö

Resoluutio

1280 x 720 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android 7.1.1 Nougat

Muisti

16 Gt sisäinen muisti, 2 Gt RAM- eli käyttömuisti, paikka jopa 128 Gt MicroSD-muistikortille

Suoritin

Kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 430

Kamera

13 megapikselin etu- ja takakamerat (f/2.0), takakamerassa kaksisävysalama

Akkukapasiteetti

3000 mAh

Verkko

GSM (850/900/1800/1900), 3G, 4G

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G LTE -yhteydelle

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi, USB OTG, Micro USB (USB 2.0), Bluetooth 4.1

NFC

Kyllä

Navigointi

GPS, A-GPS

SIM-kortin tyyppi

2 SIM-korttipaikkaa: Nano + Nano-SIM / MicroSD-muistikorttipaikka

Mitat

149,7 x 72,5 x 8,05 mm