Vastuullisuuskampanjan Leijonien pelipaidan arvonta  – arvonnan säännöt

 

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Elisa Oyj (myöhemmin järjestäjä).
 

2. Osallistuminen, osallistumisaika ja voitosta ilmoittaminen

Arvontaan osallistutaan “Kotimainen Elisa tuntee vastuunsa” -kampanjasivulla (https://yrityksille.elisa.fi/vastuullinen-elisa) klikkaamalla etusivun arvontaan ohjaavaa linkkiä. Osallistumisaika on 2.5.−20.5.2022. Arvonta suoritetaan maanantaina 23.5.2022 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.
 

3. Palkinto

 Osallistuneiden kesken arvomme yhden (1) Leijonien pelipaidan. Lisäksi arvomme 100 kpl kiekkoja.
 

4. Arvonta

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Elisalla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja maanantaina 30.5.2022. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
 

5. Vastuut

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
 

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.
 
Helsinki, Elisa Oyj, 2.5.2022
 

Pysy ajan tasalla!