OnePlus Bullets Wireless 2 -langattomat kuulokkeet
OnePlus Bullets Wireless 2 -langattomat kuulokkeet

OnePlus Bullets Wireless 2 -langattomat kuulokkeet

OnePlussan langattomilla nappikuulokkeilla nautit laadukkaasta äänentoistosta jopa 10 tunnin ajan vain 10 minuutin latauksella. Ergonomisesti muotoillut kuulokkeet ovat varustettu vakaalla Bluetooth 5.0 -yhteydellä, sekä kätevällä magneettitoiminnolla.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

OnePlus Bullets Wireless 2 -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Warp Charge -pikalataus
  • Bluetooth 5.0 -yhteys
  • Vaivaton käyttö usean eri laitteen kesken
OnePlussan langattomilla Bullets Wireless 2 -kuulokkeilla pääset kertaheitolla eroon johtosotkujen selvittelyistä, sekä jatkuvasta lataustarpeesta. Erinomaisen kuuntelukokemuksen tarjoavat kuulokkeet antavat jopa 10 tuntia käyttöaikaa vain 10 minuutin latauksella. Täysi lataus puolestaan korottaa käyttöajan jopa 14 tuntiin.

Vakaa Bluetooth 5.0 -tekniikka varmistaa, että kuulokkeiden yhteys ei häiriinny silloinkaan kun lähistöllä on useita muita BT-laitteita. Magnetic Control -toiminto mahdollistaa korvanappien kiinnityksen toisiinsa, jolloin ne myös sammuvat. Kun haluat jälleen jatkaa kuuntelua, irroitat vain napit toisistaan ja asetat ne takaisin korviisi.

Bullets Wireless 2 -kuulokkeiden käyttö useiden eri laitteiden kesken on tehty äärimmäisen helpoksi - pelkkä kaksoisnapautus riittää vaihtamaan vaikkapa tabletista puhelimeen. Ergonomisesti muotoillut ja täydellisesti painotetut kuulokkeet, niskaa vasten lepäävä akkuosa sekä venymistä sietävä kaapeli takaavat miellyttävän käyttömukavuuden ja pitkäikäisen keston.

Tekniset tiedot

Akkukesto

Jopa 14 h jatkuvaa musiikinkuuntelua

Pakkauksen sisältö

Bullets Wireless 2 -langattomat kuulokkeet, 3x silikoniset korvanapit, USB-latauskaapeli, säilytyspussi, käyttöopas, turvallisuus- ja tuotetakuukortti

Yhteys

Bluetooth 5.0


Takuu

12 kk

Tuotekoodi

5461100003 (musta)
5481100005 (vihreä