OnePlus Dash Charge -autolaturi
OnePlus Dash Charge -autolaturi

OnePlus Dash Charge -autolaturi

OnePlussan Dash-lataus tankkaa laitteeseesi virtaa nollasta sataan prosenttiin vain 30 minuutissa – nyt myös tien päällä. Dash Charge -autolaturilla lataat muitakin kuin OnePlussan USB-C-laitteita, mutta nopean Dash-latauksen saat vain ladatessasi Dash-ominaisuutta tukevaa laitetta yhdessä Dash-kaapelin avulla.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

OnePlus Dash Charge -autolaturi

Yleinen kuvaus

  • Nopea ja pienikokoinen laturi
  • Akku täyteen 30 minuutissa
  • Sopii USB-C-laitteisiin
  • Mukana Dash-kaapeli

OnePlussan oman nopean Dash-latauksen saa nyt myös tien päälle. Dash Charge -autolaturi tankkaa laitteeseesi virtaa nollasta sataan prosenttiin vain 30 minuutissa. Alumiinirunkoinen ja mustalla värillä viimeistelty laturi on lisäksi tyylikkään näköinen ja pienikokoinen kapistus, joka kulkee helposti mukana.

Pakkauksen mukana saat laturiin sopivan USB-A-kaapelin, jonka toisen pään voit liittää esimerkiksi USB-C-liittimellä varustettuun puhelimeesi. Dash Charge -autolaturilla lataat muitakin kuin OnePlussan USB-C-laitteita, mutta nopean Dash-latauksen saat vain ladatessasi Dash-ominaisuutta tukevaa laitetta yhdessä Dash-kaapelin avulla.

Tuotekoodi: 0201002001

Tekniset tiedot

Input

12V/24V=2.5A

Output

Dash-lataus: 3.4V~5V=3.5A
Tavallinen lataus: 5V=2A

Väri

Musta

Pakkauksessa

1 x Dash Charge -autolaturi
1 x Dash-kaapeli USB-C-liitännällä

Muuta

Latausaika voi vaihdella hieman autosta riippuen. Laturi hyödyntää nopeaa Dash-latausta ainoastaan silloin, kun käytössä on Dash-latausta tukeva laite sekä sopiva Dash-kaapeli.

Katso myös