Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta meillä on monia muita kaapeleita tarjolla!

OnePlus Dash Charge USB-C -kaapeli
OnePlus Dash Charge USB-C -kaapeli

OnePlus Dash Charge USB-C -kaapeli

Näppärästi rullautuva OnePlus Dash Charge USB-C -kaapeli lataa vauhdilla USB-C-liitännällä varustetut laitteet. Metrin mittaisessa kaapelissa on USB-C:n lisäksi USB-A-liitin. Kaapeli on optimoitu OnePlussan omiin tuotteisiin, kuten OnePlus 3:een, mutta soveltuu käytettäväksi muidenkin USB-C:tä tukevien laitteiden kanssa.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

OnePlus Dash Charge USB-C -kaapeli

Yleinen kuvaus

  • Laadukas ja nopea
  • USB-C- ja USB-A kaapeleiden kanssa
  • Ei mene helposti solmuun
Laadukas OnePlus Dash Charge USB-C -kaapeli menee näppärästi rullalle ja selviää silmänräpäyksessä, sillä muotonsa ansiosta johto ei sotkeudu helposti. Metrin mittaisessa kaapelissa on USB-C- ja USB-A-liittimet. Se on optimoitu OnePlussan omiin tuotteisiin kuten OnePlus 3:een, mutta soveltuu käytettäväksi muidenkin USB-C:tä tukevien laitteiden kanssa.

OnePlus Dash Charge USB-C -kaapeli huomioi ladattavan laitteen ominaisuudet ja välittää tiedon laturille. Lisäksi laadukkaat materiaalit varmistavat kaapelin säilymisen viileänä latauksen aikana. OnePlus suosittelee sitä käytettäväksi yhdessä Dash Charge -laturin kanssa. Se käy myös muihin vastaaviin latureihin, joissa on oikeat liitännät.

Tuotekoodi: 202003201