Plantronics Explorer 110/R Bluetooth-kuuloke
Plantronics Explorer 110/R Bluetooth-kuuloke

Plantronics Explorer 110/R Bluetooth-kuuloke

Tällä Bluetooth-kuulokkeella hoidat simppeleitä tehtäviä myös auton ratissa ajamiseen keskittyen. Yhden napin painalluksella saat aktivoitua esimerkiksi Sirin tai Google Now -palvelun vaikkapa puhelun soittaaksesi tai ajo-ohjeita kysyäksesi. Pakettiin kuuluva autolaturi huolehtii, ettei virran loppuminen koidu ongelmaksi.

Plantronics Explorer 110/R Bluetooth-kuuloke

Yleinen kuvaus

  • Monipuolinen Bluetooth-kuuloke
  • Aktivoi mm. Siri yhdellä painalluksella
  • Voi yhdistää kahteen puhelimeen

Plantronics Explorer 110/R on monipuolinen mutta simppeli Bluetooth-kuuloke, jolla pysyt yhteyksissä myös tien päällä, silti ajamiseen keskittyen. Yhden napin painalluksella saat aktivoitua Siri-, Cortana- ja Google Now -palvelut vaikka soittaaksesi puhelun tai kysyäksesi ajo-ohjeita. Myös musiikki tykyttää korvissasi, jos niin haluat.

DeepSleep-toimintatilan ansiosta kuuloke menee automaattisesti lepotilaan, mikäli unohdat sen päälle, joten laitteessasi riittää virtaa yhdellä latauksella melko pitkälle. Ja pakettiin kuuluvalla autolaturilla tankkaat kuulokkeesi helposti. Explorer 110/R -kuulokkeen saat yhdistettyä kahteen puhelimeen, ja voit vaihdella niiden välillä lennosta.

Tuotekoodi

205710-05

Tekniset tiedot

Kuulokkeen paino

7,8 g

Puheaika

Jopa 7 h

Valmiusaika

Jopa 11 päivää

Akku

Uudelleenladattava litiumioni-polymeeriakku

Latausaika

120 minuuttia täyteen lataukseen (micro-USB)

Takuu

2 vuotta

Pakkauksen sisältö

Bluetooth-kuuloke, clip-on korvasanka, kiinnityskoukku auton tuuletusritilään, autolaturi, micro-USB-kaapeli, käyttöohjeet