Plantronics MDA200-sovitin
Plantronics MDA200-sovitin

Plantronics MDA200-sovitin

Kätevällä sovittimella voit liittää langalliset tai langattomat USB-kuulokkeet pöytäpuhelimiin ja tietokoneisiin samanaikaisesti. MDA200 parantaa puheluiden käsittelyä, sillä yksinkertainen käyttöliittymä tekee soittoihin vastaamisen ja niiden lopettamisen sekä pöytäpuhelimen ja tietokonepuheluiden välillä vaihtamisen helpoksi.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Plantronics MDA200 -sovitin

Yleinen kuvaus

  • Hallinnoi puheluita kätevämmin
  • Yhdistä kuulokkeet koneeseen ja pöytäpuhelimeen
  • Toimii USB-liitännällä

Plantronicsin MDA200-sovitin mahdollistaa langallisten tai langattomien USB-kuulokkeiden, kuten Plantronics Voyager Focus UC:n, liittämisen pöytäpuhelimiin ja tietokoneisiin samanaikaisesti. MDA200 parantaa puheluiden käsittelyä. Yksinkertainen käyttöliittymä tekee soittoihin vastaamisen ja niiden lopettamisen sekä pöytäpuhelimen ja tietokonepuheluiden välillä vaihtamisen helpoksi.

Sovittimen kanssa voi käyttää myös etävastaustuotteita, kuten EHS-kaapelia tai HL10-luurinnostajaa, jotka mahdollistavat yhden kosketuksen vastaus- ja lopetustoiminnot. MDA200:n käyttöönotto on nopeaa ja sujuu plug-and-play-tyylillä – liitä pistokkeeseen ja käytä, ei asennushässäkkää. MDA200-sovitin käy myös Plantronicsin (H-sarjan) johdollisten pöytäpuhelinkuulokkeiden kanssa, kun käytössä on DA-sarjan USB-adapteri.

Tuotekoodi: 83757-02