Plantronics Savi W720 kuulokkeet
Plantronics Savi W720 kuulokkeet

Plantronics Savi W720 kuulokkeet

Tämän ammattikäyttöön suunnitellun kuulokkeen voi yhdistää useisiin laitteisiin. Kuuloke on lisäksi Microsoft Office Communicator, Microsoft Lync ja SAP-yhteensopiva. Kätevä konferenssitoiminto sopii hienosti neuvottelujen lisäksi koulutuksiin, sillä se mahdollistaa jopa neljän kuulokkeen yhdistämisen samaan tukiasemaan tai puheluun.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Plantronics Savi W720

Yleinen kuvaus

  • Ammattikäyttöön suunniteltu
  • Tasokas ääni mikrofonissa ja kuulokkeissa
  • Voit yhdistää kuulokkeisiin useita laitteita

Plantronics Savi W720 on ammattikäyttöön suunniteltu kuuloke, jonka voit yhdistää useisiin laitteisiin: matkapuhelimeen, lankapuhelimeen tai tietokoneeseen. Äänilähteen valinta onnistuu helposti kaiutinjärjestelmän kautta. Kuuloke on myös Microsoft Office Communicator, Microsoft Lync ja SAP-yhteensopiva.

W720-mallissa on 9 tunnin puheaika sekä 120 metrin kantama, ja kuulokkeeseen on sijoitettu mykistys- ja äänenvoimakkuuden säätö -painikkeet, joten voit liikkua tukiaseman luota muillekin työpisteille töitä tehdessäsi. Kätevä konferenssitoiminto mahdollistaa jopa neljän kuulokkeen kytkemisen yhteen tukiasemaan tai puheluun ja sopii siten erinomaisesti myös koulutustarkoituksiin.

Tuotekoodi: 83544-12