Plantronics Voyager 3200 Bluetooth-kuuloke
Plantronics Voyager 3200 Bluetooth-kuuloke

Plantronics Voyager 3200 Bluetooth-kuuloke

Kevyttäkin kevyempi Plantronicsin Bluetooth-kuuloke tekee puhelimessa puhumisesta vaivatonta. Puheluihin vastaat helpommin kuin tavallisella puhelimella, asetat vain kuulokkeen korvalle ja älyanturit vastaavat puheluun automaattisesti. Kuulokkeen taustamelun vaimennusteknologia pitää huolen, että vastapuoli kuulee selkeästi asiasi.

Plantronics Voyager 3200 Bluetooth-kuuloke

Yleinen kuvaus

  • Erinomainen taustamelun vaimennus
  • 6 tunnin puheaika
  • Paino vain 9 grammaa

Puhuessasi tavalliseen puhelimeen et voi estää taustamelua, joka häiritsee sekä sinua että puhelun vastaanottajaa. Bluetooth-kuulokkeen kolme mikrofonia ja taustamelun vaimennusteknologia erottelevat puheäänen taustamelusta, joten vastapuoli kuulee äänesi ilman hälinää. Viestisi menee siis varmasti perille sellaisena kuin sen tarkoitit. Kuuloke myös tunnistaa ja ilmoittaa, jos mykistys on päällä puhuessasi eikä vastapuoli kuule ääntäsi.

Plantronics Voyager Bluetooth-kuulokkeen kanssa et toimi sokkona, sillä se ilmoittaa tulevien puhelujen soittajien nimet ja odottaa, että vastaat puheluun tai hylkäät sen äänikomennolla. Näppärää, jos saat puhelun esimerkiksi autossa ja et halua irrottaa käsiäsi ratista.

Plantronics Hub -mobiilisovelluksen avulla voit paikallistaa kadonneen kuulokkeen, päivittää sen, muuttaa asetuksia ja asettaa esimerkiksi soitonsiirron matkapuhelimestasi kuulokkeeseen. Helppokäyttöisen kuulokkeen toimintanäppäimillä puolestaan hallitset perustoiminnot näppärästi: vastaat puheluun, ohitat puhelun, lopetat puhelun, uudelleen valitset numeron, mykistät äänen, säädät äänenvoimakkuutta ja laitat virran päälle tai pois.

Tekniset tiedot

Tuote

Plantronics Voyager 3200 headset

Tuotekoodi

203500-05

Puheaika

Jopa 6 tuntia

Valmiusaika

Jopa 7 päivää

Kantama

Jopa 30 metriä

Paino

9 g

Muuta

3 mikrofonia, melunvaimennusteknologia, soittajan tunnistin, Plantronics Hub -mobiilisovellus ominaisuuksien hallintaan (iOS- ja Android-laitteille)

Väri

Musta