Plantronics Voyager Focus 2 (UC) USB-A
Plantronics Voyager Focus 2 (UC) USB-A

Plantronics Voyager Focus 2 (UC) USB-A

Plantronics Voyager Focus 2 (UC) USB-A -kuulokkeet vaimentavat tehokkaasti taustamelua ja mahdollistavat jopa 19 tunnin käytön yhdellä latauksella.

Plantronics Voyager Focus 2 (UC) USB-A-kuulokkeet erinomaisella taustamelun vaimennuksella

Yleinen kuvaus

  • Jopa 19 tuntia akunkestoa
  • Erittäin istuva ja mukava muotoilu
  • ANC- taustamelun vaimennin
  • Huom! Tämä versio USB-A-kaapelilla

Plantronicsin langattomien Voyager Focus 2 -kuulokkeiden avulla voit uppoutua täysin käynnissä oleviin palavereihin ja puheluihin ilman huolta taustamelusta. 3 tasoisen ANC- digital hybrid vaimennusominaisuuden avulla kaikki ylimääräinen ääni pysyy korviesi kantamattomissa ja voit keskittyä täysin olennaiseen oli se sitten työtä taikka musiikin kuuntelua. Mainio yhteys koneeseen Focus 2 UC-yhteydellä varmistaa täydellisen äänenlaadun ja kantavuuden. BT700 USB -adapteri parantaa langatonta ominaisuutta huomattavasti. UC-malli tukee erityisesti Elisa Ring, Cisco ja Jabber ratkaisuja Teamsin lisäksi ja on integroitu UC-sovelluksille.

Voyager Focus 2 kuulokkeiden muotoilu on suunniteltu mukavuus ja käyttäjäystävällisyys edellä. Kevyt rakenne luo erittäin miellyttävän ja huomaamattoman tunteen käytössä ja ei aiheuta turhaa paineen tunnetta ohimoillasi ja sopii lähes kaiken tyylisille päille. Voit huoletta puhua jopa 19 tuntia puheluita työpäivän aikana yhdellä latauksella.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

213726-02

Muuta

Ohjelmoitu Microsoft Teamsille

SoundGuard digital

Yhteensopivuus

Cisco WebEx

MiCollab Client

Microsoft Teams

Zoom

Skype for Business

Liitettävyys

Langaton, langallinen

USB-A

Langaton tekniikka

Bluetooth 5.1

Äänentoisto

Stereo

Muuta

Ohjelmoitu Microsoft Teamsille

SoundGuard digital

Takuu

24 kk