Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta meillä on joukko muita urheilukelloja ja aktiivisuusrannekkeita!

Polar A360 -aktiivisuusranneke
Polar A360 -aktiivisuusranneke

Polar A360 -aktiivisuusranneke

Vedenpitävä ranneke mittaa sykkeen ranteesta, seuraa päivittäistä aktiivisuustasoa ja antaa Polarin henkilökohtaisia harjoitusohjeita sekä suoria neuvoja päivittäisten aktiivisuustavoitteidesi saavuttamiseksi. Harjoitellessasi näet ranteestasi myös puhelimesi tapahtumat, sillä Polar A360 kertoo värinäilmoituksin saapuvista viesteistä, puheluista, sosiaalisen median päivityksistä sekä kalenterimuistutuksista.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Polar A360 -aktiivisuusranneke – henkilökohtainen trainerisi

Yleinen kuvaus

  • Mittaa aktiivisuuden, harjoittelun ja askeleet
  • Seuraa myös kaloreita ja unta
  • Treeniohjeita ja -tilastoa verkkopalvelusta

Polar A360 -aktiivisuusrannekkeella sykeharjoittelun seuraaminen ja suunnittelu on todella helppoa – jäljelle jää enää itse treeni. Vedenpitävä ranneke mittaa sykkeen ranteesta, seuraa päivittäistä aktiivisuustasoa ja antaa Polarin henkilökohtaisia harjoitusohjeita sekä suoria neuvoja päivittäisten aktiivisuustavoitteidesi saavuttamiseksi. Sykkeen seuraaminen on kätevää, olitpa sitten juoksulenkillä, kuntosalilla tai pyöräilemässä töihin. Lisäksi saat tiedot aina kulkemistasi askeleista kuluttamiisi kaloreihin ja unesi määrään ja laatuun.

Kun harjoittelet ja lepäät oikealla teholla, kehittyminen on nopeampaa. Polar Flow -verkkopalvelusta saat graafiset ja tilastolliset analyysit suorituksistasi ja voit seurata kehittymistäsi pidemmällä aikatähtäimellä. Täällä asetat omat tavoitteesi ja suunnittelet harjoituksesi, joihin saat apua lukuisista innostavista Smart coaching -toiminnoista. Treenin jälkeen sinua tsemppaa rannekkeen tarjoama välitön palaute.

Harjoitellessasi näet ranteestasi myös puhelimesi tapahtumat, sillä Polar A360 kertoo värinäilmoituksin saapuvista viesteistä, puheluista, sosiaalisen median päivityksistä sekä kalenterimuistutuksista. Lähes kaikki mitä hyvään treeniin tarvitset löytyy ranteestasi.

Kello on saatavissa kolmessa koossa (S, M, L). Löydä oma kokosi Polarin koko-oppaalla.

Tuotekoodit: 90057433 (S, valkoinen)
90057421 (M, musta)
90057424 (L, musta)

Tekniset tiedot

Näyttö

Laajakulmainen TFT-täysvärinäyttö, jossa on kapasitiivinen kosketusnäyttö (tarkkuus 80 x 160 pikseliä (RGB))

Näytön koko

13 mm x 27 mm

Rannekkeen koko

Paksuus 13,5 mm, leveys 23,5 mm

Paino

31,7 g (S), 33,7 g (M), 37,3 g (L)

Yhteensopivuus

iOS7 ja Android 4.3 tai uudemmat laitteet

Polar Flow -sovellukseen synkronointi onnistuu helposti ja langattomasti Bluetooth Smart -yhteydellä

Muuta

Vedenkestävä (WR30)

Sykkeenmittaus ranteesta Polarin omalla optisella sykemoduulilla (2 vihreää merkkivaloa, 1 fotodiodi, analoginen etupää)