Polar A370 -aktiivisuusranneke
Polar A370 -aktiivisuusranneke

Polar A370 -aktiivisuusranneke

Alati hektisemmäksi muuttuva toimistotyö vaatii rinnalleen terveet elämäntavat. Unen laatu, sinulle sopiva liikunnan määrä ja aktiivisuuden mittaaminen ovat peruselementtejä jaksamiseen sekä astetta stressittömämpään elämään. Elämänlaatusi parhaaksi kehitetty Polar A370 -aktiivisuusranneke toimii tukenasi terveytesi ylläpitämisessä silloinkin, kun omat voimat eivät siihen riitä.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Polar A370 -aktiivisuusranneke - Elämäntapavalmentaja ranteessasi

Yleinen kuvaus

  • Unen laadun analysointi
  • Aktiivisuusopas
  • Vedenpitävä

Työpäivien ulottuessa aikaisesta aamusta iltamyöhään, monella meistä on viimeisenä mielessä oman aktiivisuuden tason ja unen laadun tarkkailu. Totta kuitenkin on, että jo vain näihin kahteen paneutumalla ja omia tottumuksiaan kehittämällä jokainen meistä voi kokea euforian, joka auttaa jaksamaan eteenpäin niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Polar A370 -aktiivisuusranneke on paitsi tyylikäs asuste, kello ja puhelimesi näyttö ranteessasi, myös henkilökohtainen elämäntapavalmentajasi, joka huolehtii terveydestäsi päivittäin. Aktiivisuusrannekkeesi varmistaa, että nukut hyvin ja liikut tarpeeksi, sekä motivoi sinua suorittamaan enemmän kun kotisohva on houkuttelevampi kuin raikas metsälenkki.

Vain sormen napautuksella tiedät tarkalleen sykkeesi, kuinka olet nukkunut ja miten voisit parantaa liikuntatottumuksiasi. Aktiivisuusrannekkeella olet aina ajan tasalla myös puhelimeesi saapuvista viesteistä ja ilmoituksista. Yhdessä oman Polarisi kanssa olette lyömätön pari, joka pysyy terveenä ja tehokkaana aikaisesta aamusta illan hämärään.

Tekniset tiedot

Näyttö

Laajakulmainen TFT-täysvärikosketusnäyttö

Resoluutio

80 x 160 pikseliä

Näytön koko

13 x 27 mm

Rannekkeen paksuus

13,5 mm

Rannekkeen leveys

23,5 mm

Rannekkeen materiaali

Silikoni

Paino

31,7 g (S), 37,3 g (M/L)

Yhteensopivuus

iOS 7 (tai uudempi), Android 4.3 (tai uudempi), Mac OS X 10.6 (tai uudempi) tai Windows 7, 8 ja 10

Liitännät

Bluetooth, Micro-USB

Toiminnot

Sykemittari, GPS, vauhti-/matkamittari, harjoitustavoitteet, lajiprofiilit, puhelinilmoitukset, aktiivisuusmuistutukset

Muuta

Vedenkestävä