Protektit Biohajoava takakuori Apple iPhone 11 Pro Max
Protektit Biohajoava takakuori Apple iPhone 11 Pro Max

Protektit Biohajoava takakuori Apple iPhone 11 Pro Max

Ohut ja tyylikäs 100-prosenttisesti biohajoava, 360 astetta suojaava puhelimen suojakuori. Suojakuori on valmistettu bioplastisesta komposiittimateriaalista, joka on 100-prosenttisesti biohajoava

Protektit Biohajoava takakuori Apple iPhone 11 Pro Max

Yleinen kuvaus

  • 100% biohajoava ja kompostoitava suojakuori
  • 100% Eko ystävällinen
  • 100% muoviton ja kompostoitava pakkaus

Protektit biohajoavan suojakuoren tarkoituksena on suojata laitettasi tyylikkäästi. Se on vastuullinen ja kestävä suoja, joka on 100% biohajoava ja kompostoituva, jättämättä myrkyllisiä jäännöksiä. Protektit suojakuoret on valmistettu puukuiduseoksesta, jossa on joustava, mutta kova biopolymeeri nimeltään PBAT (Polybutylene adipate terephthalate).

Arvokkaimman päivittäisessä käytössä oleva laitteesi on pysyttävä turvassa. Protektit suojakuorissa on hieman korotetut reunat antaen 360 asteen suojauksen mutta säilyttäen samalla laitteen käyttömukavuuden. Protektit biohajoavat suojakuoret tuntuvat mukavalta kädessa ja ovat muotoilultaan aina mallikohtaiset ja 100% yhteensopivat.

Ohut ja tyylikäs 100-prosenttisesti biohajoava, 360 astetta suojaava puhelimen suojakuori. Suojakuori on valmistettu bioplastisesta komposiittimateriaalista, joka on 100-prosenttisesti biohajoava. Protektit Bio-kuoret ovat ekologinen valinta suojata puhelimesi perinteisen muovisen suojakuoren sijaan. Protektit Bio-kuoret on valmistettu PBAT:sta komposiittimateriaalista, joka sisältää puu- ja kasvikuituja.

Liity vihreään matkaan!

Tuotekoodi

PT12013 Sininen

PT12015 Pinkki