Tarjous - säästä 24 €

Samsung Galaxy Buds -langattomat kuulokkeet
Samsung Galaxy Buds -langattomat kuulokkeet

Samsung Galaxy Buds -langattomat kuulokkeet

Tarjous
Samsung Galaxy Buds -langattomat kuulokkeet tarjoavat optimoidun äänenlaadun ja kahden mikrofonin ansiosta puhelut ovat selkeitä ympäristön hälystä huolimatta. Lisäksi kuulokkeet voi ladata kätevästi suoraan Galaxy S10:ltä langattomasti.

Samsung Galaxy Buds -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Jopa 13 tunnin kuunteluaika kompaktin kotelon avulla
  • Mukana kolme erikokoista sovitussettiä
  • AKG:n optimoima äänenlaatu

Tilaa nyt, säästä 24 €. Norm. hinta 128 €, alv. 0 %.

Samsungin uudet Galaxy Buds -kuulokkeet on suunniteltu aidosti langattomaan elämään. Kuulokkeet tarjoavat laadukasta äänentoistoa AKG:n optimoidun äänenlaadun ansiosta. Kahden mikrofonin ansioista puhelut ovat selkeitä vaikka olisitkin hälyisässä ympäristössä.

Galaxy Buds -kuulokkeiden säilytyskotelo on samalla ladattava laturi. Kotelon lataat johdolla, Qi-standardin mukaisella langattomalla laturilla tai langattoman akun mahdollistavalla puhelimella, kuten Galaxy S10:llä tai S10+:lla. Kuulokkeet tarjoavat pitkää käyttöaikaa, saat jopa 13 tunnin kuunteluajan ja 6 tunnin puheajan. Kuulokkeissa on kätevä pikalataus, minkä ansiosta 15 minuutin lataus tuo 100 minuuttia soittoaikaa.

Tyylikkäät kuulokkeet ovat mukavat käyttää. Kuulokkeiden mukana tulee vaihdettavat korvasovitteet (3 erikokoista) joten mukautat ne juuri omaan korvaan sopivaksi. Kuulokkeiden kosketusohjauksella musiikin tai podcastin kuuntelua on helppo hallita. Kuulokkeiden sisäinen kiihtyvyysanturi ja IR-anturi myös tunnistavat, milloin kuulokkeet ovat korvissasi luoden automaattisesti yhteyden puhelimeesi.

Tekniset tiedot

Liitettävyys

USB-C, Bluetooth 5.0

Akku

Soittoaika yhteensä jopa 13 tuntia

Puheaika: Buds jopa 6 h + kotelo jopa 7 h

Pakkauksen sisältö

Pakkauksessa Galaxy Buds, latauskotelo, latausjohto, 3 silikonista korvasovitetta ja kaarta, suomenkieliset ohjeet

Muuta

Kosteudenkestävät

Tuotekoodi

SM-R170NZKANEE (musta)

SM-R170NZWANEE (valkoinen)

SM-R170NZSANEE (hopea)

Takuu

12 kk