Samsung Galaxy S8+
Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+

Samsungin upea uutuus on täällä! Galaxy S8+:n pinta on pelkkää timanttia, kestävä ja kaunis, eikä vähiten suuren ja mahtavan infinity-näytön ansiosta. Pölytiivis ja vedenkestävä runko torjuu rantahiekan, sateenropinan ja rakennustyömaan tomut, ja sormenjälkitunnistin on saanut rinnalleen jopa 200 kertaa turvallisemman iiristunnistimen.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Samsung Galaxy S8+ – näe enemmän, pidempään

Yleinen kuvaus

  • 6,2 tuuman infinity-näyttö
  • Uusi upea design
  • Veden- ja pölynkestävä (IP68)
  • Huipputeho ja yhteydet
Galaxy S8+:n pinta on pelkkää timanttia mahtavan infinity-näytön ansiosta. 6,2 tuuman ruudulta näet entistä enemmän, vaikka puhelin on kädessäsi yhä ohut ja upea. Näyttö ei ole ainoastaan iso, vaan lisäksi kätevä: voit esimerkiksi jakaa sen osiin vastataksesi viestiin ja tarkistaaksesi varastotilanteen samanaikaisesti.

Puhelimen pölytiivis ja vedenkestävä pinta torjuu rantahiekan, sateenropinan ja rakennustyömaan tomut. Huippusuojauksen tuova sormenjälkitunnistin on saanut Galaxy S8+ -puhelimessa rinnalleen jopa 200 kertaa turvallisemman iiristunnistimen, ja koko paketti on tietysti kruunattu Samsung Knox -tietoturvalla.

Kuoren altakin löytyy rautaisia ominaisuuksia. Samsungin oma Exynos 8990 -suoritin on erittäin tehokas ja 64 gigan muistista sekä 256 gigan muistikorttipaikasta ei tallennustila ihan heti lopu. Entä puhelimen kamerat? Optinen kuvanvakain ja Dual Pixel -tekniikka tekevät älypuhelimen pääkameran automaattitarkennuksesta nopean ja terävän, ja suuri valoherkkyys kirkastaa kuvia hämärässäkin.

Tutustu myös Samsung Galaxy S8 -puhelimeen.


Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Muista myös suojata uusi aarteesi

Tekniset tiedot

Näyttö

6,2 tuuman (pyöristettyjen reunojen kohdalta 6,1 tuuman) Quad HD+ sAMOLED -näyttö, Corning Gorilla Glass 5 -suojaus

Resoluutio

2960 x 1440 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android 7.0

Muisti

64 Gt sisäinen tallennustila, 4 Gt RAM- eli käyttömuisti, paikka jopa 256 Gt:n microSD-muistikortille

Suoritin

Exynos 8895, octa-core 2.3GHz + 1.7GHz

Kamera

12 megapikselin pääkamera (f/1.7) Dual Pixel -tekniikalla ja optisella kuvanvakaimella (OIS), 8 megapikselin etukamera (f/1.7)

Video

Kuvaa videota UHD-tarkkuuteen asti (3480 x 2160)

Akkukapasiteetti

3500 mAh

Verkko

4G

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki huippunopealle 4G LTE -yhteydelle (Cat16)

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5 GHz, USB 3.0 Type-C, Bluetooth 5.0, 3,5 mm audioliitäntä

NFC

Kyllä

VoLTE

Kyllä

Navigointi

GPS, Glonass, Beidou, Galileo

SIM-kortin tyyppi

Nano-SIM

Mitat

159,5 x 73,4 x 8,1 mm

Paino

171 g

Muuta

Veden- ja pölynkestävä (IP68-luokitus: pölytiivis, kestää 1,5 metrin syvyydessä 30 minuuttia), sormenjälkitunnistin, iiristunnistin, Samsung Knox -tietoturva, valmistajan 24 kk:n takuu (mahdollisuus ostaa lisätakuu kolmanneksi vuodeksi)