Samsung Gear IconX -kuulokkeet
Samsung Gear IconX -kuulokkeet

Samsung Gear IconX -kuulokkeet

Tunne vapaus liikkeissäsi – Samsungin langattomat kuulokkeet tuovat rytmin korviisi ilman johtoja. Kuulokkeisiin saat talteen musiikkia jopa 1000 kappaleeseen asti. Gear IconX:n tyköistuvat korvanapit on suunniteltu tuntumaan hyvältä, mutta pysymään silti tiukasti paikoillaan niin juostessa, hyppiessä kuin tanssiessakin. Treenin aikana kuulokkeet kertovat sinulle esimerkiksi vauhtisi ja sykkeesi, ja treenin jälkeen voit seurata kehitystäsi S Health -sovelluksella.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Samsung Gear IconX -kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Langattomat in-ear-kuulokkeet
  • Kätevät, turvalliset ja mukavat
  • Helppo kosketusohjaus

Kun haluat tuntea vapauden liikkeissäsi, Samsungin langattomat Gear IconX -kuulokkeet ovat parasta seuraa urheiluun ja kaikkialle muualle, missä johdot ovat vain tiellä. Tyköistuvat korvanapit on suunniteltu tuntumaan hyvältä, mutta pysymään silti tiukasti paikoillaan niin juostessa, hyppiessä kuin tanssiessakin. Voit yhdistellä pakkauksen mukana tulevia erikokoisia korva- ja siipikappaleita täydellisen istuvuuden löytämiseksi.

Gear IconX pystyy seuraamaan aktiivisuuttasi ja kertomaan sinulle esimerkiksi vauhtisi, etäisyytesi, treenisi keston, sykkeesi ja poltetut kalorit ääniviestein jopa ilman puhelintasi. S Health -sovelluksella voit seurata tilastotietoa treeneistäsi ja kehityksestäsi synkkaamalla älypuhelimesi kuulokkeisiin treenin jälkeen. IconX-kuulokkeiden toimintoja kontrolloit kosketuksellasi – esimerkiksi tuplapainalluksella vaihdat seuraavaan kappaleeseen ja ylös tai alas pyyhkäisemällä säädät volyymia haluamaasi suuntaan.

Kuulokkeissa on 4 Gt:n sisäinen tallennustila, johon mahtuu musiikkia jopa 1000 kappaleeseen asti. Lisäksi voit kuunnella musiikkia Bluetoothin välityksellä, joten rytmi ei pääse loppumaan. Kun Gear IconX -kuulokkeet eivät ole käytössä, niitä voidaan säilyttää mukana seuraavassa kotelossa, joka toimii myös laturina.

Tuotekoodi: SM-R150NZKANEE

Tekniset tiedot

Yhteydet

USB 2.0, Bluetooth 4.1

Bluetooth-profiilit

A2DP, AVRCP, HFP

PC-synkronointi

Gear IconX PC Manager

Käytettävissä oleva muisti

3,5 Gt

Anturit

Accelerometer, HR Sensor

Äänen toistomuodot

MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)

Yhteensopivuus

Gear IconX -kuulokkeet ovat yhteensopivia vähintään Android 4.4 -käyttöjärjestelmällä ja yli 1,5 Gt:n RAM-muistilla varustettujen puhelinten kanssa. Musiikkitiedostoja voidaan siirtää Gear IconX -kuulokkeisiin joko Galaxy-puhelimelta tai tietokoneelta USB-liitännän kautta (ei koske joitakin Galaxy-puhelimia). Muiden kuin Galaxy Android -puhelinten käyttäjät voivat siirtää musiikkitiedostoja Gear IconX -kuulokkeille tietokoneelta USB-johdon kautta.