Etsimäsi kello on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta ei hätää! Meillä on muita älykkäitä koristeita ranteisiin.

Samsung Gear S2 Classic -älykello
Samsung Gear S2 Classic -älykello

Samsung Gear S2 Classic -älykello

Ohut älykello klassisella nahkaisella rannekkeella ja pyöreällä näytöllä, jota ympäröi kätevä liikkuva rengas. Pyörittämällä kehää voit helposti siirtyä näkymästä toiseen. Valitse haluamasi sovellus, lue juuri saapunut viesti, tarkista sää tai kuuntele musiikkia – Gear S2:lla teet sen kaiken nopeasti vaikkapa kesken treenin.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Samsung Gear S2 Classic -älykello

Yleinen kuvaus

  • Tyylikäs nahkaranneke ja kosketusnäyttö
  • IP68-luokitus veden- ja pölynpitävyydelle
  • Ilmoitusten ja aktiivisuuden seuranta

Samsung Gear S2 Classic on ohut älykello pyöreällä näytöllä ja tyylikkäällä nahkarannekkeella. Se on IP68-standardin mukaisesti pölytiivis sekä vedenpitävä ja kestää siten mukana vauhdikkaissakin aktiviteeteissa.

Älykellon kellotaulua ympäröivä rengas on liikkuva, ja pyörittämällä kehää voit helposti siirtyä näkymästä toiseen. Valitse haluamasi sovellus, lue juuri saapunut viesti, tarkista sää tai kuuntele musiikkia vain pyöräyttämällä kellotaulua. Kosketusnäytön ja renkaan kautta pääset nopeasti käsiksi kaikkeen, ja kellon käyttö on sujuvaa jopa kesken treenin.

S Health -sovelluksen avulla mittaat ja seuraat päivittäin sykettä, askelten määrää, liikuntaharjoituksia ja esimerkiksi nauttimasi veden ja kofeiinin määrää. Sovelluksen viestit auttavat pysymään aktiivisena. Gear S2 on yhteensopiva niiden Android 4.4 -laitteiden kanssa, joissa RAM- eli käyttömuistia on vähintään 1,5 Gt. Tällä hetkellä Gear S2 ei ole yhteensopiva Galaxy J5:n kanssa.

Tuotekoodi: SM-R7320ZKANEE

Tekniset tiedot

Näyttö

Pyöreä 1,2 tuuman sAMOLED-kosketusnäyttö

Käyttöjärjestelmä

Tizen

Yhteydet

Bluetooth 4.1

Akkukapasiteetti

250 mAh

Mitat

39,9 x 43,6 x 11,4 mm

Paino

42 g

Muuta

Pölytiivis ja vedenkestävä IP68-suojaluokituksen mukaisesti
Sykemittaus
Valmistajan myöntämä takuu 24 kk