Samsung Gear VR (2017)
Samsung Gear VR (2017)

Samsung Gear VR (2017)

Hektisen työläisen arjen vie täydellisen uudelle ulottuvuudelle Samsung Gear VR -lasit. Sukellat ennenkokemattoman mukavasti sekä uskottavasti aivan uusiin ympäristöihin, sekä elät virtuaalitodellisuudessa, joka vetää vertoja ympärillä olevallesi.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Samsung Gear VR (2017)

Yleinen kuvaus

  • Yhteensopiva Samsung Galaxy laitteiden kanssa
  • 360 asteen virtuaalitodellisuus
  • USB-liitäntä

Sanotaan, että vain taivas ja maa ovat rajana, mutta Samsung Gear VR -lasien omistajaa ei pidättele mikään. Vaikuttavan virtuaalitodellisuuden toteuttavilla laseilla esittelet asiakkaallesi esimerkiksi kiinteistön tai lomakohteen 360 asteisena ja vaihtaessasi vapaalle matkustat vaikka avaruuteen niin halutessasi.

Samsung Gear VR -lasit on muotoiltu niin, että kasvojen muodosta riippumatta lasit istuvat kasvoille täydellisesti, eikä painoakaan laseilla ole kuin 345 grammaa. Lasien helppokäyttöisyyttä tukevat USB-paikat Samsung Galaxy -puhelimille, joten olet aina vain käden käänteen päässä uudesta lokaatiosta.

Jopa kuusisataa käytössäsi olevaa sovellusta vie käsityksesi virtuaalitodellisuudesta aivan uudelle ulottuvuudella ja lisää on tulossa. Herätä siis ideat eloon, tee mahdottomasta mahdollista ja elä siellä mihin jalan ei pääse!

Tekniset tiedot

Yhteensopivat laitteet

Samsung Galaxy S8, S8+, S7, S7 edge, S6 edge+, S6, S6 edge

Liitännät

USB Type-C, Micro USB

Näkökenttä

101 astetta

Anturit

Kiihtyvyysanturi, gyrometri, etäisyysmittari

Mitat

98,6 x 207,8 x 122,5 mm

Paino

345 g