Tarjous - säästä 121 €

Sony WF-1000XM3 Bluetooth-kuulokkeet
Sony WF-1000XM3 Bluetooth-kuulokkeet

Sony WF-1000XM3 Bluetooth-kuulokkeet

Tarjous
Taustahälyä poistavat nappikuulokkeet upeisiin kuuntelukokemuksiin. Ergonomisesti muotoillut Bluetooth-nappikuulokkeet takaavat korkealuokkaisen ja kirkkaan äänentoiston missä ja milloin tahansa.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Sony WF-1000XM3 Bluetooth-kuulokkeet – taustahälyä poistavat nappikuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Taustahälyä poistavat nappikuulokkeet
  • Täyteläinen ja kirkas äänentoisto
  • Älykkäät ohjaustoiminnot vain sormea napauttamalla
Hyödynnä tarjous ja säästä 121 €. Norm. hinta 201 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Sonyn langattomat WF-1000XM3-kuulokkeet poistavat HD-hälynpoistoprosessori QN1e:llä kaikki taustalla häiritsevät äänet, joten toimistolla tai liikenteessä voit uppoutua kuuntelemaan rauhassa sitä, mitä haluat. Nappikuulokkeita on miellyttävä käyttää, ja niissä on korkealuokkainen ja kirkas äänentoisto upeisiin kuuntelukokemuksiin.

Kuulokkeita voi ohjailla kosketuksella: voit esimerkiksi vaihtaa äänitilaa tai siirtyä seuraavaan kappaleeseen yhdellä sormen napautuksella. WF-1000XM3-kuulokkeet tuottavat selkeää ääntä, joten handsfree-puhelut tai työpalaverit onnistuvat vaikka auton ratissa. Tarvittaessa voit katkaista musiikin ja keskustella ottamatta kuulokkeita pois korvista.

Riittoisalla akulla kuuntelet rauhassa jopa 8 tuntia. Kuulokkeet ladataan helposti mukana kulkevassa kuulokkeiden latauskotelossa, josta riittää virtaa jopa kolmeen latauskertaan. Kesken kiireisimmänkin työpäivän voit pikalatauksella ladata kuulokkeita latauskotelossa ainoastaan 10 minuuttia, jolloin saat taas 90 minuuttia lisää kuunteluaikaa.

Ergonomisesti muotoillut nappikuulokkeet istuvat hyvin ja niiden minimalistinen muotoilu sopii tyyliin kuin tyyliin. Pakkauksen mukana tulee kahdenkokoiset korvanapit, joista voit valita itsellesi sopivat.

Tekniset tiedot

Tuotenimi

Sony WF-1000XM3 Bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth

Bluetooth-versio 5.0

NFC

Kyllä (kotelo)

Akku

Akunkesto jopa 8 tuntia. Latausaika 1,5 tuntia. Latauskotelon latausaika 3,5 tuntia.

Pakkauksen sisältö

Kuulokkeet, USB-C -latauskaapeli, korvanapit kahta kokoa, latauskotelo

Paino

Kuulokkeet 17 g. Latauskotelo 77 g.

Takuu

24 kk

Tuotekoodi

WF1000XM3B.CE7 (musta),
WF1000XM3S.CE7 (hopea)