Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Sony-puhelinten joukosta.


Sony-puhelimet

Sony Xperia XZ2 Compact
Sony Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact

Tutustu Sonyn huippupuhelimen 5 tuuman Full HD+ HDR -näyttöön, Motion Eye -kameraan ja ensiluokkaiseen äänitekniikkaan. Tässä vedeltä ja pölyltä suojatussa puhelimessa myös suoritusteho on kohdillaan.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Sony Xperia XZ2 Compact – taskukokoinen viihdekeskus

Yleinen kuvaus

  • Sonyn huippukamerat ja 4K HDR -video
  • Studiotasoinen ääni
  • Suojaus vedelle ja pölylle
Mustaa Sony Xperia XZ2 Compact -mallia on tulossa lisää arviolta viikolla 18.


Xperia XZ2 Compact on Sonyn parasta tekniikkaa kompaktissa koossa. Sony Xperia XZ2:n pienempi versio on sisarensa tavoin varustettu ensiluokkaisella Full HD+ HDR -näytöllä, huikealla Motion Eye -kameralla ja Sonyn pitkälle kehitetyllä äänitekniikalla.

Sonyn äänenparannusteknologia Hi-Res Audio sekä eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet on luotu äärimmäistä viihdekokemusta varten, ja laatu kuuluu myös puhelinpalavereissa. Puhelimen 5-tuumaisen näytön teknologia taas on tuttua Sonyn BRAVIA-televisioista.

Kehittyneen Motion Eye -kameran suurimuistisen kuvasensorilla saa loihdittua luonnollisen kauniita kuvia ja videoita. Lisäksi Sony Xperia XZ2 Compact on älypuhelin, jolla voi kuvata todella korkealaatuista 4K HDR -videota – jokainen videopätkä on lähempänä leffalaatua.

Sony Xperia XZ2 Compact sisältää myös tehokkaan suorittimen, joten pelaaminen, suoratoisto ja työhommat sujuvat saumattomasti.


Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Muista myös suojata uusi puhelimesi

Tekniset tiedot

Näyttö

5 tuuman Full HD+ -HDR-näyttö 18:9-kuvasuhteella, Corning Gorilla -lasi 5

Resoluutio

1080 x 2160 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android 8.0 (Oreo)

Muisti

64 Gt sisäinen tallennustila ja paikka jopa 400 Gt:n muistikortille, 4 Gt käyttömuisti eli RAM-muisti

Suoritin

Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform

Kamerat

Pääkamera: 19 megapikselin Motion Eye -kamera, automaattitarkennussarja, 8-kertainen digitaalinen zoomaus, kuvaus heikossa valossa: ISO12800, mobiililaitteelle suunniteltu suurimuistinen 1/2,3 tuuman Exmor RS -kuvasensori, 25 mm leveä Sonyn palkittu G-linssi, F2.0, kuvaa 4K HDR -videoita, video heikossa valossa: ISO 4000, SteadyShot ja älykäs aktiivinen tila (5-akselinen vakautus)
Etukamera: 5 megapikselin etukamera, mobiililaitteille suunniteltu 1/5 tuuman Exmor RS, 23 mm:n laajakuvalinssi, F2.2, kuvaus heikossa valossa: ISO1600, video heikossa valossa: ISO 1000, SteadyShot ja älykäs aktiivinen tila (5-akselinen vakautus)

Akkukapasiteetti

2870 mAh, Qualcomm Quick Charge 3.0 -pikalataus

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki huippunopealle 4G-yhteydelle

Yhteydet ja liitännät

WiFi Miracast, langaton Bluetooth 5.0 -teknologia, DLNA Certified, Google Cast, USB 3.1

NFC

Kyllä

Navigointi

A-GNSS (GPS + GLONASS)

SIM-kortin tyyppi

2 SIM-korttipaikkaa: Nano + Nano-SIM / MicroSD-muistikorttipaikka

Mitat

135 x 65 x 12,1 mm

Paino

168 g

Muuta

Valmistajan takuu 24 kk, vesitiivis (IP65/68-luokitus), sormenjälkitunnistin, PS4-etätoisto