Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite -robotti-imuri
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite -robotti-imuri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite -robotti-imuri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite -robotti-imuri on kompakti ja älykäs apuväline pienten ja keskikokoisten tilojen siivoamiseen. Hallitse laitetta sovelluksen avulla ja päästä imuri töihin sinun ollessa muualla. Imurissa on myös moppaustoiminto täydellisen siisteyden saavuttamiseksi.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Voimakas imuteho ja elektronisesti ohjattu vesisäiliö
  • Lataa itsensä telakassa
  • Jopa 2200 Pa:n imuteho
  • Helppo hallita ja ohjata älypuhelimella tai nappia painamalla

Nopeuta ja helpota toimistosi siivousta kätevällä Xiaomi -robotti-imurilla! Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite on monipuolinen ja edullinen robottipölynimuri sekä moppauslaite 270 millilitran vesisäiliöllä. Laite imuroi ja pesee lattiat itsenäisesti ja turvallisesti kaikki esteet älykkäästi kiertäen. Robotti-imuri palaa siivouksen jälkeen automaattisesti lataustelakkaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen varauksesta. Laite poistaa erilaiset liat, kuten pölyt, karvat ja pikkuroskat myös matoilta sen 2200 pascalin imuteholla.

Kompakti, kiekon muotoinen ja matala Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite -robotti-imuri on ahkera siivooja, joka käynnistyy nappia painamalla ja voit ohjata sitä älypuhelimella helposti myös etänä. Älykkään pölynimurin voi ajastaa siivoamaan milloin tahansa, jolloin se ei ole muiden tiellä. 2 600 milliampeeritunnin akku antaa tarpeeksi virtaa, jotta saat siivottua pienet ja keskikokoiset asunnot. Imuroinnin lisäksi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite pesee lattiapinnat vedellä irrotettavan moppausliinan ja 270 millilitran vesisäiliön avulla.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR5217EU

Imuteho

2200 Pa

Ominaisuudet

Imuriointi ja moppaus

Ylittää 2 cm korkuiset esteet

WiFi

Hallinta sovelluksella

Mukautuu reitteihin, siivoaa halutut alueet

Navigointi

Visuaalinen anturi ja gyroskooppiohjaus

Mitat ja paino

353 x 353 x 81.3 mm

3.1 kg

Lataustelakka

150 × 135 × 97.4 mm

Akku

2600 mAh

Automaattinen lataus siivouksen jälkeen

Säiliöt

Rikkasäiliö 450 ml

Vesisäiliö 270 ml

Takuu

24 kk