Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 -robotti-imuri
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 -robotti-imuri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 -robotti-imuri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 -robotti-imuri on tyylikäs ja älykäs apuväline keskikokoisten tilojen siistinä pitämiseen. Hallitse imuria sovelluksen avulla ja päästä se töihin sinun ollessasi muualla. Imurissa on myös moppaustoiminto kokonaisvaltaisen siisteyden saavuttamiseksi.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Imuri ja moppaustoiminto
  • Älykästä ja häiriötöntä siivousta
  • Erittäin matala, vain 81mm
  • Jopa 2700 Pa:n imuteho

Nopeuta ja helpota toimistosi siivousta edistyksellisellä Xiaomi -robotti-imurilla! Mi Robot Vacuum Mop 2 on monipuolinen ja edullinen robottipölynimuri sekä moppauslaite 250 millilitran vesisäiliöllä. Laite imuroi ja pesee lattiat itsenäisesti ja turvallisesti kaikki esteet älykkäästi kiertäen. Robotti-imuri on ohjelmoitu palaamaan siivouksen jälkeen automaattisesti lataustelakkaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen akun varauksesta. Imuri poistaa erilaiset liat, kuten pölyt, karvat ja pikkuroskat myös matoilta sen 2700 pascalin imuteholla ja suurella 550 ml rikkasäiliöllä.

Kompakti, tyylikkäästi muotoiltu ja matala Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 -robotti-imuri on ahkera siivooja, joka käynnistyy kätevästi nappia painamalla ja voit hallita sitä älypuhelimella helposti myös etänä. Älykkään pölynimurin voit ajastaa siivoamaan milloin tahansa, jolloin se ei ole muiden tiellä. 3 200 milliampeeritunnin akku antaa tarpeeksi virtaa, jotta saat siivottua myös keskikokoiset tilat ja asunnot. Imuroinnin lisäksi Mi Robot Vacuum Mop 2 pesee lattiapinnat vedellä irrotettavan moppausliinan ja 250 millilitran vesisäiliön avulla.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 -robotti-imuri

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR5055EU

Imuteho

2700 Pa

Ominaisuudet

Imuriointi ja moppaus

Ylittää 2 cm korkuiset esteet

WiFi

Hallinta sovelluksella

Mukautuu reitteihin, siivoaa halutut alueet

Navigointi

Visuaalinen anturi ja gyroskooppiohjaus

Mitat ja paino

353 x 350 x 81.3 mm

3.6 kg

Lataustelakka

130×126×93mm

Akku

3200 mAh

Automaattinen lataus siivouksen jälkeen

Säiliöt

Rikkasäiliö 550 ml

Vesisäiliö 250 ml

Takuu

24 kk