Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra -robotti-imuri
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra -robotti-imuri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra -robotti-imuri

Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra puhdistaa lattiapinnat vedellä irrotettavan moppausliinan ja riittoisan imutehonsa avulla. Tehoa riittää jopa 240 neliömetrin kokoisen alueen siivoamiseen. Imuri navigoi älykkäästi esteitä ja siivoaa erilaiset tilat LDS-lasernavigoinnin avustamana.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Imuroi ja moppaa erilaiset tilat
  • Jopa 4000 pascalin imuteho
  • 2 cm kiipeilykorkeus
  • 5200 mAh tehokas akku
  • Puhdistaa lattiapinnat monipuolisesti ja älykkäästi
Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra puhdistaa erilaiset lattiapinnat imuroiden sekä vedellä irrotettavan moppausliinan ja tehokkaan imutehonsa avulla. Imuri selviää jopa 240 neliön kokoisen alueen siivoamisesta vain yhdellä latauksella sen 5200 mAh akun avustamana. Mop 2 Ultra poistaa lian, pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat paljaiden lattiapintojen lisäksi matoilta äärimmäisen tehokkaalla 4 000 pascalin (Pa) imuteholla. Imun ja irrotettavan harjaosan ansiosta lika imeytyy tehokkaasti robottipölynimurin 550 millilitran rikkasäiliöön. Lisäksi voit hankkia pakettiin mukaan erillisen Mop 2 Ultra tyhjennyssäiliön, jotta saat kaiken irti siivoamisesta.

Robottipölynimurin visuaalisten anturien ja LDS-lasernavigoinnin ansiosta imuri osaa liikkua automaattisesti huoneen ja sen kalusteiden mukaisesti törmäämättä esteisiin. Tämän ansiosta Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra osaa väistellä pieniäkin esteitä eikä jää kiinni pieniin väleihin. Anturien ansiosta robottipölynimuri ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta ja pysyy kunnossa ilman jatkuvaa vahtimista. Lisäksi S-cross 3D -väistötekniikka mittaa esineiden sijainnin ja niiden etäisyyden. Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra kykenee ylittämään jopa kahden senttimetrin korkuiset esteet ja pitää karttaa siitä missä se on jo siivonnut.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR5195EU

Imuteho

4000 Pa

Ominaisuudet

Imuriointi ja moppaus
Ylittää 2 cm korkuiset esteet
WiFi
Hallinta sovelluksella
Mukautuu reitteihin, siivoaa halutut alueet
S-cross 3D -väistötekniikka
LDS-lasernavigointi

Navigointi

Visuaalinen anturi ja gyroskooppiohjaus

Mitat ja paino

353 x 350 x 98,8 mm
4.15 kg
Lataustelakka: 130 × 126 × 93 mm

Akku

5200 mAh
Automaattinen lataus siivouksen jälkeen

Säiliöt

Rikkasäiliö 550 ml
Vesisäiliö 200 ml

Takuu

24 kk