Xiaomi Mi Watch -urheilukello
Xiaomi Mi Watch -urheilukello

Xiaomi Mi Watch -urheilukello

Mi Watch on älykäs urheilukello, jolla on helppo seurata erilaisia liikuntamuotoja monipuolisesti. Selkeän värikylläisellä, pyöreällä AMOLED-näytöllä varustettu rannekello mittaa tarkasti monia kehon toimintoja, kuten unta, sydämen sykettä ja stressitasoa.

Xiaomi Mi Watch - kevyt ja suorituskykyinen urheilukello

Yleinen kuvaus

  • Selkeä ja kirkas aina päällä 1,39 tuuman AMOLED-värinäyttö
  • Tuki yli 100:lle erilaiselle liikuntamuodolle
  • Korkeatasoinen sykkeen, unen ja stressitason seuranta
  • Tarkka GPS-, GLONASS-, Galileo- ja BDS-paikannus
  • Jopa yli 20 päivän akunkesto

Trendikäs ja minimalistisen tyylikäs Xiaomi Mi Watch on älykäs urheilukello, jolla on helppo seurata erilaisia liikuntamuotoja monipuolisesti. Selkeän värikylläisellä, pyöreällä AMOLED-näytöllä varustettu rannekello mittaa tarkasti monia kehon toimintoja, kuten unta, sydämen sykettä ja stressitasoa. Tietoja analysoimalla kello osaa arvioida käyttäjän hyvinvointia ja terveyttä. Kello tukee jopa 117 eri liikunta- ja urheilumuotoa. Tehokkaan akun ansiosta vain 32 grammaa painava kello toimii jopa 22 päivää yhdellä latauksella. Kello on saatavana kolmella eri värillä.

Xiaomi Mi Watch -urheilukellossa on tyylikäs pyöreä näyttö, johon voi valita jonkin yli sadasta erilaisesta kellotaulusta. Kellon kirkas, tarkka ja 1,39 tuuman kokoinen värikylläinen AMOLED-näyttö ilmaisee tiedot selkeästi. Aina päällä oleva näyttö on helposti luettavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Urheilullisen kellon sisältä löytyy kattavasti erilaisia kehon toimintoja ja liikuntaa seuraavia ominaisuuksia. Mi Watch osaa seurata veren happisaturaatiota, mikä on tärkeää etenkin iäkkäämpien tai stressaavaa työtä tekevien henkilöiden kohdalla. Veren happisaturaatio on keskeisessä osassa hyvinvointia seuratessa. Lisäksi kellossa on tarkka sykeseuranta, jolla voidaan seurata käyttäjän lepoa ja palautumista. Kello osaa myös seurata unenlaatua ja stressitasoa sekä analysoida kehon toimintaa. Kellossa on myös hengitysharjoituksia hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kellon monipuolisesta urheilutilojen valikoimasta löytyy tuki jopa 117 eri liikunta- ja urheilumuodolle. Näitä ovat sekä kellon 17 ammattilaistilaa, kuten triathlon, uinti ja intervalliharjoittelu, sekä 100 yksityiskohtaisempaa liikuntamuotoa, joita ovat erilaiset juoksu-, kävely- ja kuntosaliharjoittelun muodot. Lisäksi mukana ovat muun muassa jooga, erilaiset kuntosaliharjoitteet, palloilulajit, monet ryhmäliikuntamuodot, kamppailulajit ja talviurheilulajit. 5 ATM -tason vesitiiviyden ansiosta kello soveltuu sekä uintiin että sukeltamiseen jopa 50 metrin syvyyteen saakka. Kello hyödyntää myös suosittua Firstbeat-teknologiaa, joka on käytössä monilla eri kuntosaleilla.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Xiaomi Mi Watch -urheilukello

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR4723GL Beige, BHR4550GL Musta, BHR4583GL Sininen

Näyttö

1.39 AMOLED -näyttö

Resoluutio

454 x 454 pikseliä

Mitat

45.9 x 53.3 x 11.8 mm

Paino

32 g

Sensorit

Heart rate sensor, acceleration sensor, gyroscope, geomagnetic sensor, baraceptor, ambient light sensor, sp02 sensor

Muisti

16MB, ROM: 1GB

Akku

420 mAh,

16 päivää perustilassa,

22 päivää akunsäästötilassa,

50 tuntia GPS-seurattavaa liikuntaa

Vesiluokitus

5ATM, soveltuu sekä uintiin että sukeltamiseen jopa 50 metrin syvyyteen saakka.

Yhteydet ja liitännät

Bluetooth 5.0 BLE

Navigointi

GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Pakkauksen sisältyy

Mi Watch, 1 x latauskaapeli, käyttöohje