Xiaomi Smart Band 7 Pro -aktiivisuusranneke
Xiaomi Smart Band 7 Pro -aktiivisuusranneke

Xiaomi Smart Band 7 Pro -aktiivisuusranneke

Kevyt ja kätevä aktiivisuusranneke tehostaa aktiivisuuttasi ja auttaa hyvinvointisi seuraamisessa. Varustettu yli 110 erilaisella urheilutilalla ja riittoisalla akunkestolla.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Xiaomi Smart Band 7 Pro -aktiivisuusranneke

Yleinen kuvaus

  • Jopa 12 päivän akunkesto
  • Kevyt ja helppokäyttöinen
  • Selkeä näyttö
  • Monipuolisia hyvinvoinnin mittareita
  • Sisäänrakennettu sateliittiyhteys
Optisella sykesensorilla varustettu aktiivisuusranneke, joka tehostaa päivittäistä hyvinvoinnin seurantaa. Rannekkeen voi säätää hälyttämään, mikäli veren happisaturaatio (SpO2-taso) putoaa liian matalaksi. Sykeseurantaa hyödynnetään myös unenlaadun mittaamisessa. Seuraamalla esimerkiksi unenlaatua ja unenaikaisen hengityksen laatua pysyt hyvin perillä kehosi yöllisestä toiminnasta. Rannekkeen akku on suunniteltu kestämään jopa 12 päivää arkisessa käytössä.

Ulkoliikuntasuorituksissasi voit jättää älypuhelimen kotiin ja lähteä urheilemaan ranteessasi vain 31 grammainen apuvälineesi. Xiaomi Smart Band 7 Pro:ssa on sisäänrakennettu satelliittiyhteys. Liikuntasuorituksien mittaustulokset paranevat, kun liikuntasuorituksien tulokset ja sykealueet tallentuvat laitteen muistiin ja Mi Fitness -sovellukseen. Kelloon tallennetut urheilutulokset tallentuvat henkilökohtaisen Mi-tiliisi, josta voit myöhemmin käydä katsomassa tuloksia.

Älyranneke on 5ATM luokituksella varustettu, joten se kestää vesisadetta ja kevyttä uintia. Rannekkeen TPU-materiaali on helppohoitoinen ja istuu mukavasti myös kosteamman urheilusuorituksen aikana.

Lenkkeilyä harrastavat voivat hyödyntää älyrannekkeeseen sisäänrakennettuja kymmentä juoksukurssia. Löydät valikosta esimerkiksi rasvanpolttoon soveltuvaa juoksuharjoitetta sekä erilaisia intervalliharjoituksia. Kaikkiaan yli 110 urheilutilan kanssa voit seurata sykettä ja kulutettuja kaloreita niin sisä- kuin ulkoliikunnassa.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR5970GL

Näyttö

1,64" AMOLED
280 x 456, 326 PPI

Mitat ja paino

45 x 28,8 x 11 mm
20,5 g ilman ranneketta

Sensorit ja anturit

Optinen sykesensori (PPG)
3-akselinen kiihtyvyyssensori
3-akselinen gyroskooppi
Ympäröivän valon anturi


Bluetooth

Bluetooth 5.2

Akku

235 mAh
Akunkesto jopa 12 päivää


Ominaisuudet

Yli 110 eri urheilutilaa
Seuraa sykettä ja veren happisaturaatiota
Ohjattu hengitysharjoitus
Unen- ja stressin seuranta
Värinäilmoitus saapuville puheluille ja viesteille

Vedenkestävyysluokitus

5 ATM

Järjestelmävaatimukset

Android 6.0 tai uudempi
iOS 10 tai uudempi

Valmistajan takuu
24 kk