Xtorm Solar Charger 10000mAh -varavirtalähde
Xtorm Solar Charger 10000mAh -varavirtalähde

Xtorm Solar Charger 10000mAh -varavirtalähde

Xtormin kätevä varavirtapankki, jolla lataat mobiililaitteesi nopeasti missä tahansa. Virtalähde on ladattavissa joko USB-C-kaapelilla tai hyödyntämällä sen sisäistä aurinkopaneelia.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Xtorm Solar Charger 10 000mAh -varavirtalähde

  • Sisältää aurinkopaneelin laitteen latausta varten
  • Tehokas 20W USB-C-portti
  • Integroitu LED-taskulamppu
  • IPX4-luokitus
Xtorm Solar Charger -varavirtalähde on kestävästä materiaalista valmistettu virtapankki, jota voit kuljettaa mukanasi missä tahansa. Laitetta voi ladata joko USB-C-kaapelilla tai jättämällä sen ulos auringonpaisteeseen, jossa sen sisäänrakennettu aurinkopaneeli hoitaa latautumisen.

Tehokkaan 20W USB-C portin kautta lataat älypuhelimesi vaikuttavalla nopeudella. Riittoisan 10 000mAh litium-polymeeriakun ansiosta lataat älypuhelimesi peräti kahteen kertaan virtapankin latausten välissä. Varavirtapankin latausaika auringossa riippuu pitkälti säästä ja vuodenajasta. Aurinkoisena päivänä keväällä tai kesällä latausaika on noin 10 päivää. Syksyllä tai talvella auringon paistaessa latausaika on noin 20 päivää.

Varavirtalähde on roiskesuojattu, kestää putoamisia sekä sisältää sisäänrakennetun LED-taskulampun, jota voit hyödyntää liikkuessasi laitteen kanssa ulkona. Vedenkestävyyden luokitus laitteessa on IPX4.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

XR104

Akun kapasiteetti

10.000mAh

Akun tyyppi

Li-Polymer

Mitat ja paino

PxLxK: 17 x 9 x 2 cm
354 g

Vedenkestävyysluokitus

IPX4

Input

Solar Panel,USB-C PD

Output

USB-A,USB-C PD

Output lukumäärä

3

Myyntipaketissa

USB-C -kaapeli, käyttöohje