Zyxel PLA5236 -datasähkömuunnin
Zyxel PLA5236 -datasähkömuunnin

Zyxel PLA5236 -datasähkömuunnin

Eikö langaton verkkosi ulotu kaikkialle? Datasähkömuunnin mahdollistaa tietoliikenteen siirtämisen toimitilojen sähkökaapeleita käyttäen, joten voit siis siirtää dataa sähköpistorasiasta toiseen.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Zyxel PLA5236 -datasähkömuunnin

Yleinen kuvaus

  • Vaivaton asennus
  • Helppo hallita Zyxelin omalla sovelluksella
  • Siirrä dataa sähköpistorasiasta toiseen

Onko työpaikkasi laajakaistamodeemi eri paikassa kuin tietokoneesi, digiboksisi tai muu verkkolaite? Eikö langaton verkko ulotu varastotiloihin? Datasähkömuuntimet mahdollistavat verkkoliikenteen siirtämisen asunnon sähkökaapeleita käyttäen, joten voit siis siirtää dataa sähköpistorasiasta toiseen.

Yhdistä PLA5236 paikkaan, jossa ei ole langatonta kantamaa ja PLA5206v2 lähelle reititintäsi niin, että voit yhdistää sen mukana tulevalla verkkokaapelilla. Powerline-adapterit kytketään siten yhteen sähköverkossa, ja saat nopean langattoman AC-peiton koko tilaan.

Tekniset tiedot

Tuote

Zyxel PLA5236 Powerline AC900 Extend Kit

Tuotekoodi

PLA5236-EU0201F

Yhteydet ja liitännät

2 kpl Gigabit Ethernet liittimiä (PLA5236), HomePlug AV2 -standardin tuki (jopa 1000 Mbit/s)

Muuta

Yhteyden salaus, 128-bittinen AES (nappia painamalla), virransäästötila

Laitteistovaatimukset

Tietokoneet ja muut laitteet voidaan liittää laitteeseen ethernet-kaapelilla. Ethernet-lähiverkkokaapelilla yhdistettäessä laitteessa on oltava verkkosovitin.

Huom! Tuotepaketti voi olla avattu ja laitetta testikäytetty. Kaikilla laitteilla on täysi valmistajan takuu 24 kk. Ilmoitetut nopeudet ovat käytettyjen standardien maksiminopeuksia.