Hakkeroi itsellesi työpaikka

Lukuaika < 1 min

Viestintävirasto järjestää Tietoturvahaaste-kilpailun, jossa etsitään tietoturvahaavoittuvuuksia ja ratkotaan tietoturva-aiheisia tehtäviä haasteisiin piilotettujen vihjeiden avulla. Kolmivaiheisessa haasteessa osallistujat ratkovat asteittain vaikeutuvia tietoturva-aiheisia tehtäviä valvotussa verkkoympäristössä. Elisa on kilpailun yhteistyökumppani.

Tietoturvahaasteen 25.-27.11 pidettävän finaalin osallistujille tarjoutuu mahdollisuus päästä haastateltavaksi kesätyöpaikkaan varten Kyberturvallisuuskeskuksella tai vakituista työpaikkaan varten Elisalla.

Haasteeseen ilmoittautuminen sulkeutuu, kolmas osio alkaa

Koska haasteen tehtävien ratkaisemiseen ja tehtävien palauttamiseen käytetty aika ratkaisee, tietoturvahaasteen esikarsinnan viimeiseen osuuteen voi ilmoittautua vain 7.10 klo 1500 asti. Esikarsinnan kolmas osuus lähetetään toisen osuuden onnistuneesti selvittäneille ja palauttaneille ryhmille.

Jos olet ilmoittautunut onnistuneesti, mutta et ole saanut toista osuutta, ole yhteydessä Viestintävirastoon. Kerro ryhmäsi nimi ja sähköpostiosoitteet.

Kolmannen esikarsintahaasteen kautta semifinaaliin

Haasteet selvittäneet nopeimmat 20 ryhmää kilpailevat kolmannen esikarsintahaasteen jälkeen semifinaalissa. Semifinaalin viisi parasta ryhmää saavat liput Junction Hackathonissa järjestettävään finaaliin kilpailemaan voitosta. Junction järjestetään Helsingissä 25.-27.11.2016.

Esikarsintahaasteet voit selvittää yksinkin, mutta Tietoturvahaasteen finaalissa testattavia laitteita ja järjestelmiä on paljon. Vauhdikkaassa menossa pärjätäksesi mukaan kannattaa värvätä ryhmä, jonka maksimikoko on neljä.