Windows 10 julkaistaan 29.7.2015

Lukuaika < 1 min

Microsoftin Joe Belfiore ilmoitti tänään Twitter-tilillään, että Windows 10 julkaistaan 29.7.2015. Aiemmin Microsoft ilmoitti julkaisevansa uuden Windowsin kesällä, joten täsmentynyt päivämäärä on linjassa aiemman tiedon kanssa.

Microsoft on aloittanut muistutusten lähettämisen Windows 7, 8 ja 8.1-käyttäjille, jotta he varaavat etukäteen ilmaisen päivityksen Windows 10:iin.

Windows 10 jaetaan ensin PC-laitteille ja puhelinversio tulee hieman sen jälkeen. Puhelinversion julkaisusta ei ole annettu tarkempaa tietoa, mutta arvelen sen saapuvan päivityksenä nykyisille Windows Phone –laitteille syys-/lokakuussa.

Microsoft julkaisi Windows-blogissaan Highlights-videon, jossa se esittelee uuden käyttöjärjestelmän keskeisiä ominaisuuksia.

Tässä videossa Joe Belfiore käy perusteellisemmin läpi Windows 10:n ominaisuuksia, käyttöliittymää ja uuden ekosysteemin mahdollisuuksia.

– Timo

Kirjoittanut

Timo Läpinen
Teknologiasaarnaaja

Timo Läpinen toimii Elisa Appelsiinissa uuden teknologian evankelistana ja on julkaissut jo puolitoistasataa artikkelia mobiilista, tuottavuudesta ja uusista tuotteista. Vapaa-ajalla Timo ajaa Paimion Trek-tallissa, nostaa punttia ja on kova TPS-fani.