Windows 10 julkaistaan 29.7.2015

Lukuaika < 1 min

Microsoftin Joe Belfiore ilmoitti tänään Twitter-tilillään, että Windows 10 julkaistaan 29.7.2015. Aiemmin Microsoft ilmoitti julkaisevansa uuden Windowsin kesällä, joten täsmentynyt päivämäärä on linjassa aiemman tiedon kanssa.

Microsoft on aloittanut muistutusten lähettämisen Windows 7, 8 ja 8.1-käyttäjille, jotta he varaavat etukäteen ilmaisen päivityksen Windows 10:iin.

Windows 10 jaetaan ensin PC-laitteille ja puhelinversio tulee hieman sen jälkeen. Puhelinversion julkaisusta ei ole annettu tarkempaa tietoa, mutta arvelen sen saapuvan päivityksenä nykyisille Windows Phone –laitteille syys-/lokakuussa.

Microsoft julkaisi Windows-blogissaan Highlights-videon, jossa se esittelee uuden käyttöjärjestelmän keskeisiä ominaisuuksia.

Tässä videossa Joe Belfiore käy perusteellisemmin läpi Windows 10:n ominaisuuksia, käyttöliittymää ja uuden ekosysteemin mahdollisuuksia.

Kommentit tervetulleita

Kaikki kommentit ovat tervetulleita.

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Kirjoittanut

Timo Läpinen
Teknologiasaarnaaja

Timo Läpinen toimii Elisa Appelsiinissa uuden teknologian evankelistana ja on julkaissut jo puolitoistasataa artikkelia mobiilista, tuottavuudesta ja uusista tuotteista. Vapaa-ajalla Timo ajaa Paimion Trek-tallissa, nostaa punttia ja on kova TPS-fani.