OnePlus 10 Pro on liikkuvan somemarkkinoijan huippupuhelin

Lukuaika 2 min

Uusi OnePlus 10 Pro 5G on mainio puhelin vaativaan työkäyttöön. Sen monipuolinen kolmen kameran kokonaisuus sopii erinomaisesti visuaaliseen somemarkkinointiin.

Hintalaatusuhteeltaan erinomaisista puhelimista tunnetun OnePlussan uusin lippulaivamalli OnePlus 10 Pro 5G täyttää vaativankin käyttäjän odotukset. Erinomainen suorituskyky, iso akku ja todella nopea pikalataus takaavat hyvät lähtökohdat. Helppo käytettävyys sekä monipuolinen kolmen kameran järjestelmä tekevät puhelimesta erinomaisen niin liikkuville työntekijöille ja yrittäjille kuin visuaalista somemarkkinointia tekeville.

Kamerat visuaaliseen somemarkkinointiin

OnePlus kehittää kameratekniikkaansa yhteistyössä laatukameroistaan tunnetun Hasselbladin kanssa. Tämä näkyy erityisesti kuvien ja videoiden elävässä ja ilmaisuvoimaisessa väritoistossa, jota voi säätää monin eri tavoin. OnePlus 10 Pro -puhelimessa on kolme erilaista kameraa, joiden monipuolisuus tarjoaa mainion työkalun visuaalisen somemarkkinoinnin tekemiseen.

48 megapikselin pääkamera on valovoimainen ja optisesti vakautettu, joten sillä saa hyviä kuvia hämärässäkin. Myös 3,3x-zoomin tarjoava telekamera on optisesti vakautettu. Mielenkiintoisin kamera on 50 megapikselin 150 asteen näkökentän tarjoava ultralaajakulma, jonka avulla OnePlussalla voi ottaa näyttäviä superlaajakulmakuvia kalansilmälinssin tapaan.

Pro-asetuksilla kameralla voi kuvata RAW-kuvia, jotka tarjoavat osaajille kuvien ammattilaistason jälkikäsittelyn mahdollisuuden. Myös videokuvauksessa on käytössä log-tila, joka mahdollistaa videoiden ammattilaistason jälkikäsittelyn.

Monipuolinen kameravarustus ja 4K- ja 8K-videokuvaus yhdistettynä ammattilaistason asetuksiin mahdollistaa OnePlus 10 Pron monipuolisen käytön visuaalisessa somemarkkinoinnissa, jossa on tärkeä erottua kilpailijoiden viestien virrasta.

Iso akku ja nopea pikalataus helpottavat työarkea

Aktiivisessa työkäytössä on tärkeää, että puhelimessa riittää virtaa. Isossa 5000 mA:n akussa virtaa riittää pitkäksi ajaksi ja myyntipakkauksen mukana tulevalla teholaturilla akun saa puolilleen alle vartissa. Itse puhelinta voi käyttää myös laturina ja ladata langattomasti esimerkiksi valmistajan omia langattomia kuulokkeita.

Näyttö on kirkas ja tarkka myös voimakkaassa päivänvalossa, ja kaartuu nykydesignin mukaisesti hieman puhelimen sivuille. Näyttö osaa myös vaihtaa päivitysnopeuttaan käyttötarkoituksen mukaan, mikä säästää akkua. Lukiessa päivitysnopeus voi tippua jopa yhteen kertaan sekunnissa ja nopeutta vaativissa toiminnoissa nousta täyteen 120 Hz:n päivitystaajuuteen.

Etulasin alle sijoitettu sormenjälkitunnistin ja kasvojen tunnistus toimivat ripeästi. Helppous on tärkeä osaa tietoturvaa.

Pitkä elinkaari takaa edulliset käyttökustannukset

OnePlus 10 Prossa on valmiiksi asennettuna uusin Android 12 -käyttöjärjestelmä yhdessä OnePlussan OxygenOS:n kanssa. OxygenOS on yksi vaivattomimpia Android-käyttöliittymiä ja sen tukema eletuki on looginen. Apuohjelmien ja sovellusten järjestelymahdollisuudet kotinäytöillä sekä sovellusvalikoissa ovat erinomaiset myös aktiivisten työkäyttäjien näkökulmasta.

Suorituskykyä puhelimessa riittää vuosiksi, sillä laite on varustettu tämän hetken nopeimmalla Snapdragon® 8 Gen 1 -järjestelmäpiirillä. Säännölliset tietoturvapäivitykset OnePlus 10 Pro -puhelimiin on Suomessa taattu neljäksi vuodeksi ja Android-käyttöjärjestelmäpäivitykset kolmeksi vuodeksi. Yrityskäytössä OnePlus Pro 10 onkin pitkän elinkaaren ja kilpailukykyisen hankintahinnan ansiosta hintalaatutietoisen päättäjän valinta.

Myyntipakkauksessa puhelimen mukana tulee teholaturi ja suojakotelo. Myös näytönsuoja on valmiiksi asennettuna, jolloin lisävarusteita ei tarvitse heti hankkia. Puhelimen ainut selkeä kompromissi on virallisen ip-luokituksen puuttuminen eli sen ei taata kestävän upotusta veteen tai hienojakoista pölyä.

OnePlus 10 Pro on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa: Volcanic Black ja Emerald Forest. Muistivaihtoehtoina on 128 gigatavua ja 256 gigatavua. Muistikorttipaikkoja puhelimissa ei ole, joten visuaalisen markkinointiin panostavan kannattaa hankkia 256 gigatavun malli.

OnePlus 10 Pro 5G

Näyttö: 6,7’’ (20,1:9), 120 Hz amoled
Tarkkuus: 3216 x 1440
Tallennustila: 128 / 256 Gt
Nettiyhteydet: 5G
Takakamerat: 50+48+8 MP
Etukamera: 32 MP
Akku: 5000 mAh
Lataus: 85 W langallinen, 50 W langaton
Suojaus: ei
Mitat: 73,9 x 163 x 8,55 mm, 200,5 g