Webinaarisarja 2.-9.6.2020: Modernin työn välineet ja niiden tehokas käyttö

Lukuaika 2 min

Modernit työtavat vaativat rinnalleen työvälineet, jotka tukevat sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrityksille digiloikat tarkoittavat kuitenkin isoja muutoksia ja monesti vanhan teknologian hyödyntäminen on haasteellista uusien ratkaisujen kanssa. Modernin työn välineet ja niiden tehokas käyttö -webinaarisarjassa Microsoftin ja Elisa Videran asiantuntijat esittelevät Microsoftin tiimityön moderneja välineitä ja miten ne pystytään hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti Elisa Videran tarjoamien palveluiden avulla.

Elisa Videra webinaari: Modernin työn esiinmarssi – Esittelyssä Surface Hub

Tiistai 2.6.2020 Klo 09:00-09.45
Puhujat:
Essi Marjamäki, Surface kumppanivastaava, Microsoft
Eeva Nyberg, tuotepäällikkö, Elisa Videra

Tule mukaan Modernin työn esiinmarssi – Esittelyssä Surface Hub -webinaariin tutustumaan Microsoftin Surface Hub 2 -tuotteeseen ja kuulemaan sen rinnalle tarjolla olevista Elisa Videran palveluista. Microsoftin asiantuntija, Essi Marjamäki esittelee Surface Hub 2 -tuotetta ja mitä uusia mahdollisuuksia se tuo tiimityölle. Elisa Videran asiantuntija Eeva Nyberg kertoo tarkemmin Elisa Videran tarjoamista asiantuntijapalveluista ja Managed Service -valikoimasta Microsoftin tuotteille.

Microsoftin Surface Hub 2S nostaa tiimityön uudelle tasolle tuoden tiimit yhteen paikasta riippumatta. Käyttökokemus on erittäin luonnollinen kynän ja kosketuspinnan ansiosta, jotka mahdollistavat saumattoman yhteistyön ja muuttavat minkä tahansa tilan ryhmätyötilaksi. Etätiimeille etäisyydet eivät enää olekaan rajoite, kun Surface Hubin tekniikka takaa, että ryhmäkeskustelut, -työskentely ja etäkokoukset toimivat saumattomasti.

Elisa Videra tukee asiakkaitaan jokaisessa palvelun elinkaaren vaiheessa, suunnittelusta laitteiden toimittamiseen, käyttöönottoon, sekä käytöstä poistamiseen. Elisa Videran asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan itselleen sopivimman ratkaisukokonaisuuden, varmistamaan sen käyttöönoton toteuttamisen ja takaamaan palveluiden toimivuuden. Tämän lisäksi asiakkailla on mahdollisuus hyötyä Elisa Videran tukipalveluista palveluiden käytön aikana, tavoitteena taata laitteille hallittu tuki myös mahdollisten vikatilanteiden aikana.

Katso webinaaritallenne täällä.

 

Elisa Videra webinaari: Microsoft Teams -laitteet kaikkiin tarpeisiin

Torstai 4.6.2020 Klo 09:00-09:45
Puhujat: Antti Kuosmanen, Surface liiketoimintajohtaja, Microsoft
Jari Tuisku, ratkaisuarkkitehti, Microsoft
Janne Maikkula, tuotepäällikkö, Elisa Videra

Työnteko on mullistuksessa, kun yhä enemmän työstä tehdään tiimeissä, joiden jäsenet eivät ole fyysisesti samassa tilassa. Microsoftin Surface Hub ja Microsoft Teams Rooms avaavat yhdessä kokoushuoneille ja yhteistyölle uusia ulottuvuuksia, mahdollistaen saumattoman yhteistyön, olivatpa tiimin jäsenet missä vain.

Tule mukaan webinaariin kuulemaan kuinka Microsoftin ratkaisut tuovat tiimit yhteen. Mikä on Microsoft Teams ja kuinka se vastaa modernin työn tarpeisiin? Microsoft Teams Rooms ja Microsoft Surface Hub ovat laitteita, jotka tuovat Teamsin ja sen käyttäjät yhteen. Millaisilla laitteilla erilaiset tilat tulisi varustaa tehokkaan ja luovan yhteistyön mahdollistamiseksi?

Katso tallenne täältä.

Elisa Videra webinaari: Teams Gateway yhdistää vanhan ja uuden

Tiistai 9.6.2020 Klo 09:00-09:45
Puhuja:
Miika Ojanen, Product Manager, Elisa Videra

Elisa Videran Teams Gateway -palvelu on tapa mahdollistaa soitto Teams -neuvotteluun perinteisellä videoneuvottelulaitteella. Lisäksi se tarjoaa laajemman selaintuen ja esimerkiksi Safari kuuluu tuettuihin selaimiin. Teams Gateway onkin tehokas tapa hyödyntää myös yrityksen olemassa olevaa laitekantaa Microsoftin uuden kokoustekniikan rinnalla. Webinaarissa ” Teams Gateway -palvelu yhdistää vanhan ja uuden ” Elisa Videran asiantuntija Miika Ojanen esittelee Elisa Videran Teams Gateway-palvelua, sen hyötyjä ja käyttöä tarkemmin.

Katso tallenne täältä.