AI LAB – Asiakaspalvelujohtajat 11.6.2024

Lukuaika < 1 min

Tule mukaan Elisan ja Microsoftin AI Labiin asiakaspalvelujohtajille!

Työpajan nimi: AI LAB – Asiakaspalvelujohtajat
Aika: 11.6.2024 klo 8.30 – 13.00
Paikka: Microsoft Suomi, Keilalahdentie 4, 02150 Espoo

Lämpimästi tervetuloa Elisan ja Microsoftin järjestämään AI Labiin asiakaspalvelujohtajille. AI Lab on osallistava työpajasarja, jota on kohdennettu roolien mukaisesti päättäjille. Tilaisuus järjestetään Microsoftin pääkonttorilla Keilaniemessä.

AI Labissa sukellamme yhdessä generatiivisen tekoälyn maailmaan – emme pelkästään teoreettisesti, vaan keskustellen ja käytännön ideoita synnyttäen. Avaamme päivän mielenkiintoisilla alustuksilla, jotka sytyttävät kipinän luovaan pohdintaan: kuinka voimme valjastaa tekoälyn asiakaspalvelun vahvistajaksi?

Odotamme sinulta intoa osallistua keskusteluun, näkemystä datan roolista liiketoiminnassa ja kokemusta asiakaspalveluprosessien kehittämisestä. Tekniset tekoälytiedot eivät ole välttämättömiä – arvostamme ennen kaikkea halua ideoida ja innovoida yhdessä.

Tarjoamme työpajaan osallistuville aamiaista ja lounasta, joten kerrothan meille mahdolliset erityisruokavaliosi tai ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan kehittämään tulevaisuuden asiakaspalvelua jo tänään!

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Työpaja on tarkoitettu asiakaspalvelujohtajille sellaisissa organisaatioissa, joissa tekoälystä haetaan hyötyjä sekä monikerroksisen ja kansainvälisen liiketoiminnan johtamiseen, että kansallisella tasolla julkisesti toimivan organisaation johtamiseen. Mitä moniulotteisempi ympäristö, sitä enemmän saat hyötyä osallistumalla tähän johtajien tekoälytyöpajaan.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

 

Lue myös:

Tuo tekoäly asiakasrajapinnan apuriksi

Tekoäly mullistaa asioinnin – näin trendit näkyvät

Sujuvaa asiakaspalvelua puhelimessa – näitä ovat puhebotin hyödyt

Tuottava tekoäly asiakaspalvelussa – katso esimerkit