Elisa Microsoft Ignite -tapahtumassa 26.3.2024

Lukuaika < 1 min

Elisa on Microsoft Ignite -tapahtuman kumppani

Tapaa Elisan asiantuntijat Microsoft Ignitessa ja inspiroidu innovatiivisista liiketoimintaratkaisuista! Microsoft Ignite järjestetään 26.3.2024 Pikku-Finlandiassa, Helsingissä. Elisalla on tapahtuman kumppanina osasto Partner Expossa. Microsoft Ignite on vuosittain Microsoftin järjestämä teknologia-alan konferessitapahtuma, joka kokoaa saman katon alle liiketoimintapäättäjät ja IT-alan ammattilaiset keskustelemaan tekoälystä ja Microsoftin teknologioista.

Tekoälysi tarvitsee turvaajan

Tekoäly tarvitsee turvaa, mutta se myös tuo turvaa. Elisalla on näkemys, osaaminen ja kokemus esimerkiksi generatiivisen tekoälyn kytkemisestä asiakkaan tietojärjestelmiin siten, että myös tietoturvasta ja tietosuojasta huolehditaan. Yleisten tuottavuusparannusten ohella, Elisalla on osoittaa konkreettisia mitattavia liiketoimintahyötyjä.

Osastollamme Microsoft Igniten Partner Expossa pääset tutustumaan inspiroiviin ja innovatiivisiin liiketoimintaratkaisuihimme. Demot osastollamme esittelevät tekoälyn mahdollisuuksia, joilla voidaan paitsi tehostaa myös turvata liiketoimintaa.

 

Lue lisää tapahtumasta

Lue myös

Elisa Microsoftin vuoden 2023 kumppani Suomessa

Tekoälyn vallankumous: Elisan ja Microsoftin yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia

Azure Open AI on tietoturvallinen tekoäly yritykselle

Elisa ja Microsoft tuovat tekoälyn tukemaan liiketoimintaa