OnePlus 11 on monipuolinen huippupuhelin työkäyttöön

Lukuaika 2 min

OnePlus 11 5G on mainio puhelin niin yrittäjille kuin työntekijöille. Sen avulla työnteko sujuu niin työmaalla, toimistossa kuin tien päälläkin.

Hintalaatusuhteeltaan erinomaisista puhelimista tunnetun OnePlussan uusin lippulaivamalli OnePlus 11 täyttää niin työ- kuin viihdekäyttöön asetetut odotukset. Erinomainen suorituskyky, iso akku ja todella nopea pikalataus luovat hyvän perustan työpuhelimelle.

OnePlussan oma OxygenOS on yksi vaivattomimpia Android-käyttöliittymiä, mikä tekee puhelimesta helppokäyttöisen monenlaiseen työntekoon.

Hasselbladin korkeatasoinen kamerajärjestelmä loistaa

OnePlus 11 -puhelimen uudistunut Hasselbladin kolmen kameran kokonaisuus on selvästi suunnattu luovan alan ammattilaisille. Kameratekniikka on kehitetty yhteistyössä laatukameroistaan tunnetun Hasselbladin kanssa ja kameroiden kennot tulevat erinomaisia kameroita tekevältä Sonyltä.

Korkeatasoisen kameralaitteiston päälle OnePlus on kehittänyt omaa tekoälypohjaista kuvankäsittelyä. Tämä näkyy erityisesti kuvien ja videoiden elävässä ja ilmaisuvoimaisessa värintoistossa.

Uudessa lippulaivamallissa on kolme erilaista kameraa, joiden monipuolisuus tarjoaa mainion työkalun visuaalisen markkinoinnin tekemiseen. 50 megapikselin pääkamera on valovoimainen ja optisesti vakautettu. 48 megapikselin ultralaajakulma tarjoaa laajemman perspektiivin niin maisemiin kuin sisätiloihin.

Mielenkiintoisin uutuus on muotokuvauksen ehdoilla kehitetty uusi 32 megapikselin telekamera, jossa on tosin vain kaksinkertainen optinen zoom. Pro-asetuksilla kameralla voi kuvata RAW-kuvia, mikä antaa osaajille kuvien ammattilaistason jälkikäsittelyn mahdollisuuden.

Monipuolinen kameravarustus, ilmaisuvoimainen värintoisto ja muotokuvaukseen kehitetty telekamera yhdistettynä tekoälypohjaiseen automaattiseen kuvankäsittelyyn ja ammattilaistason asetuksiin mahdollistaa OnePlus 11 -puhelimen monipuolisen käytön visuaalisessa markkinoinnissa, jossa on tärkeä erottua kilpailijoiden viestien virrasta.

Pikalatauksella 25 minuutissa akku tyhjästä täyteen

Tätä puhelinta ei enää tarvitse laittaa yöksi latautumaan. Myyntipakkauksessa mukana tulevalla teholaturilla akun lataa 25 minuutissa tyhjästä täyteen. Isossa 5000 mA:n akussa virtaa riittää pitkäksi ajaksi. Pikalataus ja iso akku tekevät puhelimen työkäytöstä sujuvaa ja vaivatonta.

OnePlus 11 -puhelimen ytimenä on muiden parhaimpien Android-puhelimien tapaan markkinoiden nopein Qualcommin prosessori Snapdragon 8 Gen 2 ja jopa 16 gigatavun RAM-muisti. Tehokas prosessori, iso muisti ja puhelimen parannettu jäähdytys mahdollistavat usean sovelluksen samanaikaisen käytön ja entistä pidemmän akun keston.

Näitä ominaisuuksia jokainen yrityskäyttäjä varmasti arvostaa. Toki ne takaavat myös puhelimen sujuvan käytön myös vapaa-ajalla viihteessä ja pelaamisessa. Viihteen kuluttajat saavat nauttia puhelimen Dolby Atmos -äänestä ja Dolby Vision HDR -kuvasta.

Iso 6,7 tuuman AMOLED-näyttö on kirkas ja tarkka myös voimakkaassa päivänvalossa. Näyttö osaa vaihtaa päivitysnopeuttaan käyttötarkoituksen mukaan, mikä säästää akkua. Lukiessa päivitysnopeus voi tippua jopa yhteen kertaan sekunnissa ja nopeutta vaativissa toiminnoissa nousta täyteen 120 Hz:n päivitystaajuuteen.

Pitkä elinkaari ja kilpailukykyinen hankintahinta valtteina

OnePlus 11 -puhelimessa on valmiiksi asennettuna uusin Android 13 -käyttöjärjestelmä yhdessä OnePlussan OxygenOS:n kanssa. Säännölliset tietoturvapäivitykset laitteelle on taattu peräti viideksi vuodeksi ja käyttöjärjestelmäpäivitykset neljäksi sukupolveksi, eli käytännössä neljäksi vuodeksi.

Yrityskäytössä OnePlus 11 onkin pitkän elinkaaren ja kilpailukykyisen hankintahinnan ansiosta hintalaatutietoisen päättäjän valinta.

Kustannustehokkuutta lisää se, että myyntipakkauksessa puhelimen mukana tulee teholaturi, jota ei siis tarvitse ostaa erikseen monen muun puhelinvalmistajan tapaan.

Puhelimen selkeimmät kompromissit ovat puuttuvat langaton lataus ja IP68-vedenpitävyys. Nämä puutteet kannattaa tiedostaa puhelinta hankkiessa.

OnePlus 11 on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa, mustassa (Titan Black) ja vihreässä (Eternal Green). Muistivaihtoehtoina on 8/128 gigatavua ja 16/256 gigatavua.

Muistikorttipaikkoja puhelimissa ei ole ja hintaero mallien välillä on niin pieni, että on suositeltavaa hankkia 256 gigatavun malli, jossa on myös RAM-muistia enemmän.

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G

Näyttö: 6,7’’, 1–120 Hz (3216 X 1440)
Tallennustila: 128 / 256 Gt
Nettiyhteydet: 5G
Takakamerat: 50+48+32 MP
Etukamera: 16 MP
Akku: 5000 mAh
Lataus: 100 W pikalataus
Suojaus: ei ilmoitettu
Mitat: 74,1 x 163,1 x 8,5 mm, 205 g

Tutustu uutuuteen ja tilaa kätevästi verkkokaupastamme:

Tilaa OnePlus 11 5G 128 GB yritykselle
Tilaa OnePlus 11 5G 256 GB yritykselle

Oletko kuluttaja? Tilaa OnePlus 11 5G

Lue myös

Parhaat vinkit puhelimen sujuvaan vaihtamiseen

Puhelimen osto yritykselle – mitkä asiat kannattaa huomioida verotuksen näkökulmasta

Turvaa tietosi myös mobiililaitteissa

Tutustu yritysverkkokauppamme koko valikoimaan