Elisa Turbonappi – käytä huippunopeuksia silloin kun niitä eniten tarvitset

Lukuaika 2 min

Miltä kuulostaisi käyttää verkon maksiminopeutta silloin kun sille on eniten tarvetta? Voit varmistaa tärkeän videoneuvottelun toiminnan, ladata suuria tiedostoja nopeasti tai vaikka livestriimata lapsen jalkapallopelin muulle perheelle.

Nyt saat tilattua lisävauhtia yritysliittymääsi helposti ja nopeasti lähettämällä vain yhden tekstiviestin.

Elisan uudella Turbonapilla saat lisää potkua niin etätöihin kuin vapaa-ajalle. Voit tilata liittymääsi lisänopeutta edullisesti vuorokaudeksi tai viikoksi kaikkialla Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Elisan huippunopea 5G-verkko kattaa jo suuren osan suomalaisia kaupunkeja

Oletko suuntaamassa työmatkalle tai lomareissulle? Turbonappi antaa sinulle loistavan tilaisuuden kokeilla parempia yhteyksiä kotimaan matkoillasi ja maksat vain siitä ajasta, jolle tarvitset nopeampia yhteyksiä.

Elisan rakentaman 5G-verkon alueella asuu jo yli 2,5 miljoonaa suomalaista ja verkko laajentuu jatkuvasti. Tämän ansiosta huippunopeat yhteydet ovat yhä useamman hyödynnettävissä.

Missä liittymissä Turbonappia voi käyttää?

Turbonapin hyödyt nousevat esiin parhaiten 5G-verkossa, mutta rakensimme sen toimimaan kaikissa Elisan 4G- ja 5G-yritysliittymissä, joten olipa käytössäsi kumpi tahansa liittymä ja 4G- tai 5G-puhelin, niin pääset aina käyttämään parasta alueellasi tarjolla olevaa nopeutta.

Palvelua kehittäessämme saimme Turbonapilla jopa kuusinkertaiset nopeudet testiliittymässä normaaliyhteyteen verrattuna ja Helsingin keskustassa Turbonopeus siivitti meidät lähes gigan nopeuksiin.

Mikäli et ole vielä valmis nostamaan liittymäsi nopeutta tai se ei ole mahdollista työsuhdeliittymässä, Turbonappi tarjoaa matalan kynnyksen testata nopeampia yhteyksiä.

Turbonapin avulla voit myös parantaa työntekijätyytyväisyyttä ja antaa työntekijöillesi mahdollisuuksia ja vapautta liittymän käyttöön, kun yhdistät palveluun Elisa Oma Laskun.

Turbonapin käyttöönotto on helppoa

Voit testata palvelua edulliseen hintaan, olitpa sitten yrittäjä tai työnantajasi tarjoaa sinulle Elisan yritysliittymän.

Lähetä tekstiviesti TILAA TURBO numeroon 17258 hintaan 1,90 euroa/vuorokausi tai TILAA TURBOVIIKKO hintaan 9,90 euroa/viikko (hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%).

Turbonopeus aktivoituu heti liittymälle ja saat viestin ajan ollessa lopussa.

Mikäli tilaus ei onnistu, voi olla, että puhelimessasi on palvelunumeroesto. Tarkista työnantajaltasi joko teillä on Elisa Oma Lasku käytössä, joka vapauttaa palvelunumerosoitot henkilökohtaiseen käyttöön ja näin voit nauttia vapaa-ajalla myös Turbonopeudesta, tilata puhelimellasi bussilipun sekä soittaa lahjoitusnumeroihin.

Toimi näin työsuhdeliittymien kanssa:

  1. Tarkista palvelunumeroestot ja tee niihin tarvittaessa muutoksia
  2. Vapauta estetyt palvelunumeroluokat Elisa Oma Laskulla
  3. Tilaa maksuton viestintäpakettimme työntekijöillesi oman myyjäsi kautta

Lisätietoja Turbonapista https://elisa.fi/turbonappi

Pidempikestoiseen nopeuden kaipuuseen tarjoamme kuukausimaksullisia 5G-päätelaitteita ja -liittymiä, joihin voit tutustua verkkokaupassamme.

Lue lisää Turbonapista

Lue lisää: Paranna työntekijätyytyväisyyttä Elisan uusilla palveluilla

Kirjoittanut

Katri Tammela
Development Manager

Katri Tammela on työskennellyt Elisalla yli 20 vuotta erilaisissa tuotekehitystehtävissä. Viimeisimmät vuodet Katri on työskennellyt Elisan yritysasiakasliiketoiminnassa mobiilipalveluiden tiimissä kehityspäällikön roolissa ja on ollut mukana kehittämässä Elisan Oma Lasku -konseptia, jolla parannetaan työntekijätyytyväisyyttä.