Elisa Turbonappi – käytä huippunopeuksia silloin kun niitä eniten tarvitset

Lukuaika 2 min

Miltä kuulostaisi käyttää verkon maksiminopeutta silloin, kun sille on eniten tarvetta? Voit varmistaa tärkeän videoneuvottelun toiminnan, ladata suuria tiedostoja nopeasti tai vaikka livestriimata lapsen jalkapallopelin muulle perheelle.

Nyt saat tilattua lisävauhtia yritysliittymääsi helposti ja nopeasti ilman kirjautumista.

Elisan uudistetulla Turbonapilla saat lisää potkua niin etätöihin kuin vapaa-ajalle. Voit tilata liittymääsi lisänopeutta edullisesti vuorokaudeksi, viikoksi tai kuukaudeksi kaikkialla Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Elisan huippunopea 5G-verkko kattaa jo suuren osan suomalaisia kaupunkeja

Oletko suuntaamassa työmatkalle tai lomareissulle? Turbonappi antaa sinulle loistavan tilaisuuden kokeilla parempia yhteyksiä kotimaan matkoillasi ja maksat vain siitä ajasta, jolle tarvitset nopeampia yhteyksiä.

Elisan 5G-verkko kattaa noin 90 prosenttia suomalaisten asuinpaikoista ja verkko laajentuu jatkuvasti. Tämän ansiosta huippunopeat yhteydet ovat yhä useamman hyödynnettävissä.

Missä liittymissä Turbonappia voi käyttää?

Turbonapin hyödyt nousevat esiin parhaiten 5G-verkossa, mutta rakensimme sen toimimaan kaikissa Elisan 4G- ja 5G-yritysliittymissä, joten olipa käytössäsi kumpi tahansa liittymä ja 4G- tai 5G-puhelin, pääset aina käyttämään parasta alueellasi tarjolla olevaa nopeutta 1000M Turbopäivän avulla.

Mikäli et ole vielä valmis nostamaan liittymäsi nopeutta täyteen vauhtiin tai se ei ole mahdollista työsuhdeliittymässä, Turbonappi tarjoaa matalan kynnyksen testata nopeampia yhteyksiä myös viikko- ja kuukausipakettien avulla.

Voit tilata Turbonapin myös maksupäätteisiin ja muihin laitteisiin, joissa on tarvetta tilapäiselle nopeudennostolle, esimerkiksi tapahtumien ajaksi. Turbonappi toimii myös Elisan NettiLite 4G ja 5G -mobiililiittymissä.

Turbonapin avulla voit myös parantaa työntekijätyytyväisyyttä ja antaa työntekijöillesi mahdollisuuksia ja vapautta liittymän käyttöön, kun he voivat tilata palvelun itse. Voit työnantajana ostaa Turbonapin myös työntekijäsi liittymälle tärkeän työtehtävän niin vaatiessa.

Turbonapin käyttöönotto on helppoa

Voit testata palvelua edulliseen hintaan, olitpa sitten yrittäjä tai työnantajasi tarjoaman Elisan yritysliittymän käyttäjä.

Tilaa Turbonappi ja valitse sopivin ajanjakso kolmesta vaihtoehdosta ja syötä kenttiin puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Tarkista vielä tilauksesi tiedot ja siirry sen jälkeen maksamaan palvelu MobilePaylla tai luottokortilla. Saat tilauksesta vahvistuksen tekstiviestitse ja kuitin sähköpostiisi.

Onnistuneen tilauksen jälkeen Turbovauhti on valmiina käyttöön!

Pidempikestoiseen nopeuden kaipuuseen tarjoamme kuukausimaksullisia 5G-päätelaitteita ja -liittymiä, joihin voit tutustua verkkokaupassamme.

Lue myös

Vertailussa 500 ja 1000 euron 5G-puhelimet – keskihintaiset haastavat huiput

Parhaat videoneuvottelulaitteet hybridityöhön

Tutkimus: Näin työvälineet ja yhteydet vaikuttavat työtyytyväisyyteen

Keskihintaiset 5G-puhelimet ovat järkiostos

Kirjoittanut

Katri Tammela
Business Manager

Katri Tammela on työskennellyt Elisalla yli 20 vuotta erilaisissa tuotekehitystehtävissä. Viimeisimmät vuodet Katri on työskennellyt Elisan yritysasiakasliiketoiminnassa mobiilipalveluiden tiimissä kehityspäällikön roolissa ja on ollut mukana kehittämässä Elisan Oma Lasku -konseptia, jolla parannetaan työntekijätyytyväisyyttä.