Elisa Live: Digitaaliset työvälineet kuntoon 7.6.2023

Lukuaika < 1 min

Tervetuloa Elisan ensimmäiseen B2B live shopping -virtuaalitapahtumaan eli Elisa Liveen 7.6.2023 klo 11.00! Tapahtuman teemana on digitaaliset työkalut kuntoon.

Juontajana tilaisuudessa toimii tv:stä ja radiosta tuttu, energinen ja ihastuttava Jenni Kivessilta. Hänen johdollaan kumppanimme Samsung, OnePlus, Nokia/HMD, Jabra, HP sekä F-Secure esittelevät päivän teemaan sopivia uutuustuotteitaan ja -palveluitaan.

Aika: 7.6.2023 klo 11–12.30
Paikka: Virtuaalinen

Tuote-esittelyiden lisäksi luvassa on tapahtuman osallistujien ennakkokysymyksistä laaditut Q&A-sessiot ja live shopping -erityistarjoukset sekä yllätyskilpailu.

Tarjoukset ovat voimassa vain tapahtuman ajan ja niiden hyödyntämistä varten tarvitset tunnukset Yritysten OmaElisaan, kaiva siis tunnukset jo valmiiksi tai luo uudet tunnukset täällä. Ilmoittaudu mukaan ja nosta yrityksesi työhyvinvointi uudelle tasolle!

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuman ohjelma

11.00 Elisa Live alkaa
11.00 Digitaaliset työvälineet kuntoon! Noora Lainio, Elisa
11.15–12.20 Samsung, OnePlus, Nokia/HMD, Jabra, HP sekä F-Secure keskustelevat päivän teemaan sopivista digitaalisista työvälineistä ja esittelevät uutuustuotteitaan.
12.20 Yllätyskilpailu. Kymmenen onnekasta voi voittaa lippupaketin Huuhkajien peliin Helsingin Olympiastadionille 19.6.2023.
12.30 Elisa Live päättyy

Lue lisää:

Fiksu työnantaja tukee hybridityötä – valmiina kolmeen työtapaan

Parhaat videoneuvottelulaitteet hybridityöhön

Mikä on paras netti mökille? Vinkit kesän etätyöhön

Hybridityön johtaminen – parhaat toimintatavat