Elisa mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 22.-24.5.2023

Lukuaika 2 min

Elisa on mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 22.–24.5.2023 Turun Messukeskuksessa.

Tervetuloa tutustumaan Elisan ICT-ratkaisuihin terveydenhuollolle

Osastollamme tutustut laajasti Elisan sote-tarjoomaan ja terveydenhuollon digitaalisiin ratkaisuihin.

Elisan ratkaisut linkittyvät vahvasti tapahtuman teemoihin, kuten älyteknologiaan päätöksenteon tukena, asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehittämiseen hyvinvointialueilla sekä sähköisiin välineisiin terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Elisan osasto sijaitsee C-hallissa osastopaikoilla 131 ja 132. Tule tapaamaan meitä ja tutustumaan moniin kiinnostaviin demoihin – voit osallistua myös Oura-älysormuksen arvontaan. Lämpimästi tervetuloa!

Elisan osastolla esittelyssä olevat demot

Digihoiva

Elisa Digihoiva tukee ikäihmisten turvallista asumista kotona ja tehostaa kotihoidon työtä. Digihoivan avulla omaiset ja hoitajat pystyvät varmistamaan, että asukas voi hyvin kotona. Monipuoliset viestintäominaisuudet helpottavat yhteydenpitoa omaisten, hoitajien ja ikäihmisten välillä.

Monipalvelujärjestelmä

Elisa Monipalvelujärjestelmä on etähallittava digitaalinen sovellusalusta, johon yhdistää esimerkiksi viestintää, asiakaskyselyitä ja viihtymisen palveluita. Ratkaisu sopii erinomaisesti esimerkiksi sairaalaan, jossa potilas voi lukea tabletilta hoito-ohjeita, ottaa yhteyttä hoitajaan sekä pelata tai katsoa videoita.

Videorobotti

5G’tä hyödyntävä videorobotti yhdistää sairaanhoitajan ja potilaan videokuvan välityksellä. Hoitaja voi kansliasta käsin ajaa robotin potilaan luo ja tiedustella hänen olotilaansa ja avun tarvetta. Korona-aikaan videorobotti auttoi välttämään altistumistilanteita ja lisäksi säästi aikaa, vaivaa ja rahaa, kun suojavarusteita ei tarvinnut pukea päälle jokaisen asiakaskontaktin yhteydessä.

Puheentunnistus

Elisa Puheentunnistus parantaa asiointia ja asiakaspalvelua. Tekoälyä hyödyntävä puhebotti tuo helpotusta puhelinpalvelun ruuhkapiikkeihin ja parantaa asiakaskokemusta. Hätäkeskuksen kanssa toteutetussa kuvitteellisessa tilanteessa näemme, miten puheentunnistus toteutuu käytännössä.

Paikantava henkilöturva

Elisa Paikannuspalvelu on sisätilapaikannukseen perustuva palvelu, jolla voit paikantaa henkilöt, laitteet ja muun omaisuuden reaaliaikaisesti. Palvelun avulla voidaan toteuttaa paikantavat henkilökunnan turvakutsut ja potilaan hoitajakutsut. Palvelu tarjoaa myös automaattisen 24h lämpötilan ja kosteuden olosuhdevalvonnan esimerkiksi kylmäkaappeihin, pakastimiin, lääkehuoneisiin, potilashuoneisiin, leikkaussaleihin ja laboratorioihin.

Lue lisää: Cisco Spaces on helppo ratkaisu sisätiloissa paikantamiseen

Business IoT

Elisa Business IoT -palvelu tarjoaa ratkaisun sairaalan rakennusten ulkopuolella olevan omaisuuden paikantamiseen. Palvelu soveltuu esimerkiksi kuljetusten sijainnin ja kuljetusolosuhteiden jatkuvaan seurantaan sekä hoivakotien olosuhdeseurantaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää terveydenhuollon ratkaisuistamme

Lue myös

Elisan e-Konsultaatio vapauttaa terveydenhuollon asiantuntijoiden ja asiakkaiden aikaa

Digiratkaisuilla hyötyä sairaalaympäristöön: esimerkit hoitaja-avusta ja tilannekuvanäytöstä

ICT-ratkaisut terveydenhuollolle. Elisan ja Ciscon logot.