IoT-datan seurantaIoT-datan seuranta
Elisa Business IoT

Hyödynnä IoT-dataa tehokkaasti ja turvallisesti

Onko rakennustyömaan työkalut hukassa? Muuttuivatko kriittiset olosuhteen yllättäen? Elisan IoT-palvelulla seuraat tilannetta reaaliaikaisesti.

Elisa Business IoT on tiedonkeruupalvelu, jonka avulla yrityksesi voi hyödyntää erilaisten IoT-laitteiden tuottamaa tietoa tehokkaasti ja turvallisesti. IoT-laitteet voivat olla esimerkiksi erilaisia sensoreita, vesimittareita tai paikannuslaitteita.

Kokoamme tarvitsemasi datan laitteista yhteen näkymään, mikä helpottaa työn hallintaa ja tehostaa toimintaa. Voit myös hyödyntää ja jakaa dataa rajapinnan kautta yrityksesi omiin järjestelmiin.

Elisan Business IoT -palvelu on tietoturvallinen ja skaalautuu monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu ratkaisuihimme ja kysy lisätietoja!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja asiantuntijamme kertovat lisää IoT-ratkaisuistamme.


Käyttökohteet

Elisa Business IoT skaalautuu joustavasti erilaisiin tarpeisiin.

Elisa Business IoT -ratkaisun hyödyt

Tieto yhdessä paikassa

Liiketoiminnan tarvitsema tieto on saatavilla nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti yhdestä paikasta. Näin vältät datan siiloutumisen eri järjestelmiin ja pystyt yhdistämään eri IoT-laitteiden dataa yhteen järjestelmään. Tämä helpottaa tiedolla johtamista.

Tieto muuttuu toiminnaksi

Ajantasainen tieto ja automaattiset hälytykset portaalista helpottavat datan seurantaa ja säästävät työntekijöidesi aikaa. Lisäksi ratkaisumme on integroitavissa osaksi yrityksesi muita järjestelmiä ja prosesseja, jolloin pääset hyödyntämään dataa entistä ketterämmin.

Tieto pysyy turvassa

Ratkaisumme on tietoturvallinen. Voit luottaa siihen, että esimerkiksi tietoa keräävät laitteet eivät vahingossakaan päädy osaksi bottiverkkoa. Lisäksi sertifioidut asiantuntijamme varmistavat, että tietoturva on huomioitu alusta loppuun ja integraatiot tehdään huolella.

Palvelun sisältö

Haluatko nähdä demon palvelustamme?

Jätä yhteystietosi, niin esittelemme palveluamme tarkemmin: