Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ratkaisut


Terveydenhuolto on murroksessa ja kohtaa useita haasteita. Miten taata laadukas hoito asiakkaille ja varmistaa hoitohenkilökunnan riittävyys? Miten palvella asiakkaita etänä turvallisesti? Miten seurata, että resurssit käytetään fiksusti ja kustannukset pysyvät kurissa?

Saat Elisalta nykyaikaiset, digitaaliset ratkaisut terveydenhuoltoon ja sosiaalipalveluihin.

Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ratkaisuissamme kaikki pelaa yhteen: data, sosiaali- ja terveydenhuollon prosessit sekä sujuva palvelukokemus. Näytämme numeroiden kautta, miten ratkaisumme tuovat organisaatiollesi tehokkuutta ja parantavat palvelua asiakkaille.

Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tuemme terveydenhuollon digitaalista murrosta datavetoisesti ja asiakaslähtöisesti


Palvelumme soveltuvat:

  • sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja kuntoutuskeskuksiin
  • koti- ja seniorihoitoon
  • palveluneuvontaan ja -ohjaukseen
  • mielenterveys- ja vammaispalveluihin
Palvelumme tukevat sekä lähi- että etähoitoa. Järjestä ratkaisujemme avulla esimerkiksi lääkäreiden etävastaanotto pandemia-aikana.

Opas: Miten digitalisaatio voi tukea ikäihmisten terveydenhuoltoa?

Kokosimme yhteen vinkit, miten teknologia voi parantaa ikäihmisten hyvinvointia ja kasvattaa hoitohenkilöstön työtyytyväisyyttä.

Lataa Elisan ilmainen opas terveydenhuollon digitalisaation maailmaan ja saat konkreettisia ideoita ja neuvoja asiantuntijoilta.


Miksi kannattaa valita Elisa kumppaniksi?

Pitkä kokemus terveydenhuollon ratkaisuista

Elisalla on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon digiratkaisuista. Tiivis yhteistyö sosiaali- ja terveysalan eri toimijoiden kanssa on opettanut meille, miten ala toimii ja mitä haasteita se kohtaa. Autamme sinua kohtaamaan digitaalisen murroksen sujuvasti ja kehittämään huomisen terveyspalveluita askel askeleelta.

Osaavat asiantuntijat ja monipuolinen tietotaito

Elisalla sinua auttavat huippuosaajat IT-palveluiden, tietoliikenteen ja palvelumuotoilun alalta. Asiantuntijamme varmistavat, että saat uudet digitaaliset ratkaisut käyttöön turvallisesti ja sujuvasti. Lisäksi autamme kehittämään organisaatiosi palvelukokemusta niin loppukäyttäjille kuin työntekijöille.

Kaikki palvelut yhdeltä luukulta ja kotimaasta

Elisalta saat terveydenhuollon digitaaliset ratkaisut sekä muut tarvitsemasi ICT-ratkaisut. Jos kaipaat apua verkkoyhteyksissä, pilvipalveluissa tai data-arkkitehtuurissa, niin Elisalta löydät ne kaikki. Näin voit luottaa yhteen kumppaniin, joka toimii lähellä sinua ja osaa katsoa sinulle toimivan kokonaisuuden.

Jatkuvaa kehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa

Kehitämme ratkaisujamme ja palveluitamme jatkuvasti eteenpäin. Kuuntelemme asiakkaidemme palautteita ja testaamme ratkaisujemme toimivuutta asiakkaiden ympäristöissä. Otamme kaikki palautteet huomioon kehitystyössämme, jotta vastaamme entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

Laaja kumppaniverkosto Suomessa ja maailmalla

Teemme tiivistä yhteistyötä eri innovatiivisten yritysten kanssa, jotta ratkaisumme pysyvät kehityksen kärjessä. Elisalle on myönnetty myös Securitas Healthcaren korkein kumppanuustaso, Connected Premier Partner. Hyvät kumppanisuhteet mahdollistavat laajan palveluverkoston myös sinulle.

Asiakkaidemme kokemuksia terveydenhuollon ratkaisuistamme

Kymsote käyttää Elisa CodeServer-ratkaisua
Paikannuspalvelu sairaalassa

Kysy lisää terveydenhuollon ratkaisuistamme