Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ratkaisut

Terveydenhuolto on murroksessa ja kohtaa useita haasteita. Miten taata laadukas hoito asiakkaille ja varmistaa hoitohenkilökunnan riittävyys? Miten palvella asiakkaita etänä turvallisesti? Miten seurata, että resurssit käytetään fiksusti ja kustannukset pysyvät kurissa?

Saat Elisalta nykyaikaiset, digitaaliset ratkaisut terveydenhuoltoon ja sosiaalipalveluihin.

Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ratkaisuissamme kaikki pelaa yhteen: data, sosiaali- ja terveydenhuollon prosessit sekä sujuva palvelukokemus. Näytämme numeroiden kautta, miten ratkaisumme tuovat organisaatiollesi tehokkuutta ja parantavat palvelua asiakkaille.

Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

ota yhteyttä

Tuemme terveydenhuollon digitaalista murrosta datavetoisesti ja asiakaslähtöisesti

Elisan kokeneet asiantuntijat varmistavat, että organisaatiosi saa tarpeita vastaavaan kokonaisratkaisun. Autamme digitaalisten työkalujen sujuvassa käyttöönotossa ja ylläpidossa, prosessien kehittämisessä sekä henkilöstön kouluttamisesssa.

Uskomme datan voimaan ja seuraamme ratkaisujemme vaikutuksia organisaatiosi toimintaan jatkuvasti.

Laskemme organisaatiollesi kustannus- ja vaikuttavuuslaskelman, joka näyttää ratkaisujemme tuottaman arvon teille: säästyneet eurot, työntekijöiden vapautuneen työajan, nopeamman palvelun sekä parantuneen henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyden.

Palvelumme soveltuvat:

 • sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja kuntoutuskeskuksiin
 • koti- ja seniorihoitoon
 • palveluneuvontaan ja -ohjaukseen
 • mielenterveys- ja vammaispalveluihin

Palvelumme tukevat sekä lähi- että etähoitoa. Järjestä ratkaisujemme avulla esimerkiksi lääkäreiden etävastaanotto pandemia-aikana.

 • Elisa Digihoiva

  Elisa Digihoiva tukee ikäihmisten turvallista asumista kotona ja tehostaa kotihoidon työtä. Digihoivan avulla hoitajat ja omaiset pystyvät varmistamaan, että asukas voi hyvin kotona. Monipuoliset viestintäominaisuudet helpottavat lisäksi viestintää hoitajien, omaisten ja ikäihmisen välillä.

 • Elisa Monipalvelujärjestelmä

  Elisa Monipalvelujärjestelmä on etähallittava digitaalinen sovellusalusta, johon voi yhdistää esimerkiksi viestintää, asiakaskyselyitä ja viihtymisen palveluita. Ratkaisu sopii erinomaisesti esimerkiksi sairaalaan, jossa potilas voi lukea tabletilta hoito-ohjeita, ottaa yhteyttä hoitajaan sekä pelata tai katsoa videoita.

 • Elisa CodeServer

  Elisa CodeServerin avulla hallitset paremmin master dataa, kuten asiakas-, organisaatio-, tuote- ja laskutustietoja. CodeServerin käyttöliittymästä päivität tiedot yhdestä paikasta useaan eri järjestelmään, jolloin tiedot ovat ajan tasalla joka paikassa. Tämä helpottaa tietojen ylläpitoa, säästää aikaa ja vähentää inhimillisiä virheitä.

 • Elisa eKonsultaatio

  Miten varmistat, että asiakkaasi löytää oikean sosiaali- ja terveydenhuollon palvelun verkosta? Miten autat häntä asioimaan sähköisesti? Elisan uusi eKonsultaatio -palvelu auttaa ohjaamaan asiakkaasi oikeaan kanavaan ja opastamaan verkkopalvelun käytössä. Näin asiakkaasi verkkoasiointi sujuu vaivatta.

 • Elisa Paikannuspalvelu

  Elisa Paikannuspalvelu mahdollistaa avunpyynnön sekä esineiden ja henkilöiden nopean paikantamisen. Esimerkiksi sairaalassa hoitajat näkevät, missä vapaa sänky sijaitsee. Lisäksi ratkaisu auttaa seuraamaan, että olosuhteet pysyvät oikeanlaisina. Näin tiedät, että esimerkiksi lääkekaapissa säilyy oikea lämpötila.

 • Elisa Navitas

  Elisa Navitas luo yhteisen potilasnäkymän perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon ammattilaisille. Yhteinen näkymä tukee potilaan hoitoa, kun lääkäri tai hoitaja saa kokonaisnäkymän potilaan terveyteen ja keskeisiin tietoihin. Elisa Navitas on turvallinen ja sertifioitu A-luokan tietojärjestelmä.

Opas: Miten digitalisaatio voi tukea ikäihmisten terveydenhuoltoa?

Opas: Miten digitalisaatio voi tukea ikäihmisten terveydenhuoltoa?

Kokosimme yhteen vinkit, miten teknologia voi parantaa ikäihmisten hyvinvointia ja kasvattaa hoitohenkilöstön työtyytyväisyyttä.

Lataa Elisan ilmainen opas terveydenhuollon digitalisaation maailmaan ja saat konkreettisia ideoita ja neuvoja asiantuntijoilta.

Lataa opas

Miksi Elisa kannattaa valita kumppaniksi?

 • Pitkä kokemus terveydenhuollon ratkaisuista

  Elisalla on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon digiratkaisuista. Tiivis yhteistyö sosiaali- ja terveysalan eri toimijoiden kanssa on opettanut meille, miten ala toimii ja mitä haasteita se kohtaa. Autamme sinua kohtaamaan digitaalisen murroksen sujuvasti ja kehittämään huomisen terveyspalveluita askel askeleelta.

 • Osaavat asiantuntijat ja monipuolinen tietotaito

  Elisalla sinua auttavat huippuosaajat IT-palveluiden, tietoliikenteen ja palvelumuotoilun alalta. Asiantuntijamme varmistavat, että saat uudet digitaaliset ratkaisut käyttöön turvallisesti ja sujuvasti. Lisäksi autamme kehittämään organisaatiosi palvelukokemusta niin loppukäyttäjille kuin työntekijöille.

 • Kaikki palvelut yhdeltä luukulta ja kotimaasta

  Elisalta saat terveydenhuollon digitaaliset ratkaisut sekä muut tarvitsemasi ICT-ratkaisut. Jos kaipaat apua verkkoyhteyksissä, pilvipalveluissa tai data-arkkitehtuurissa, niin Elisalta löydät ne kaikki. Näin voit luottaa yhteen kumppaniin, joka toimii lähellä sinua ja osaa katsoa sinulle toimivan kokonaisuuden.

 • Jatkuvaa kehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa

  Kehitämme ratkaisujamme ja palveluitamme jatkuvasti eteenpäin. Kuuntelemme asiakkaidemme palautteita ja testaamme ratkaisujemme toimivuutta asiakkaiden ympäristöissä. Otamme kaikki palautteet huomioon kehitystyössämme, jotta vastaamme entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

 • Laaja kumppaniverkosto Suomessa ja maailmalla

  Teemme tiivistä yhteistyötä eri innovatiivisten yritysten kanssa, jotta ratkaisumme pysyvät kehityksen kärjessä. Elisalle on myönnetty myös Securitas Healthcaren korkein kumppanuustaso, Connected Premier Partner. Hyvät kumppanisuhteet mahdollistavat laajan palveluverkoston myös sinulle.

Asiakkaidemme kokemuksia terveydenhuollon ratkaisuistamme

Kymsote käyttää Elisa CodeServer-ratkaisua

Kymsote:

“Halusimme säästää henkilöresursseja ja kustannuksia sekä tehostaa toimintaa lisäämällä automaattista tiedonsiirtoa eri järjestelmien välillä. CodeServerin avulla tämä onnistui”

Lue koko asiakas-case

Paikannuspalvelu sairaalassa

Uusi Lastensairaala:

“Olemme alusta asti satsanneet innovatiiviseen digitaalisuuden hyödyntämiseen sairaalaympäristössä. Tämän takia hankimme myös hyvän Wi-Fi-pohjaisen paikannusjärjestelmän, johon on voitu liittää erilaisia toiminnallisuuksia, kuten laitepaikannuksia.”

Lue koko asiakas-case

Kysy lisää terveydenhuollon ratkaisuistamme

OTA YHTEYTTÄ