Kutsu: Tietoturva hybridityössä 11.10.2022

Lukuaika 1 min

Moderni SASE-ratkaisu mahdollistaa tietoturvallisen etätyön sijainnista ja laitteesta riippumatta. Lämpimästi tervetuloa Elisan järjestämään Tietoturva hybridityössä -aamiaistapahtumaan kuulemaan, miksi SASE on tulevaisuutta ja mitkä ovat sen tärkeimmät hyödyt.

Tapahtumassa asiantuntijat kertovat, kuinka SASE-ratkaisuilla voidaan varmistaa etätyön tietoturvallisuus. Tapahtuma on suunnattu erityisesti yritysten IT-johdolle, verkkovastaaville ja -arkkitehdeille sekä tietoturvavastaaville ja palvelupäälliköille. Tervetuloa mukaan!

Aika: Tiistai 11.10.2022 kello 9.00–13.00
Paikka: Elisa 5G Showroom

Ilmoittautuminen

Näemme sinut mielellään kasvotusten Pasilassa, mutta paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi pikaisesti alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu tästä paikan päälle

Tapahtuma on hybridi, joten jos et pääse tai mahdu paikan päällä olevaan tapahtumaan, voit osallistua myös verkossa.

Ilmoittaudu tästä verkkotapahtumaan

Ohjelma:

9.00–9.30 Aamukahvit
9.30–9.45  Tervetuloa

9.45–10.30 Parasta käytettävyyttä ja turvallisuutta tämän päivän tarpeisiin​

Miksi legacy-ratkaisuihin pohjautuva pirstoutunut, turvaton ja staattinen verkko- ja tietoturva-arkkitehtuuri ei enää palvele asiakkaiden tarpeita? Prisma SASE tarjoaa yhteen kokonaisratkaisuun pohjautuvan, kaiken kattavan, dynaamisen verkko- ja tietoturva-arkkitehtuurin. Sillä korvaat vanhat VPN-, Proxy-, CASB- ja DLP-ratkaisut, varmistat korkean tietoturvan ja parhaan käyttökokemuksen kaikille käyttäjille missä tahansa ja milloin tahansa.

Puhuja: Jani Haapio, Channel SE, Palo Alto Networks

Jani Haapio
Jani Haapio.

10.30–11.15 Miten liikkeelle SASE-ratkaisujen ja -palveluiden hyödyntämisessä?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Uusilla teknologioilla on mahdollista tehdä paljon, mutta tärkein asia on löytää käyttötarpeet teknologian hyödyntämiseen. Elisan asiantuntijat auttavat vahvalla kokemuksellaan ja osaamisellaan löytämään parhaat ratkaisut turvalliseen ja tehokkaaseen hybridityöhön.

Puhuja: Esko Kontio, Ratkaisumyyntipäällikkö, Elisa Santa Monica Oy

Esko Kontio
Esko Kontio.

11.15–11.45 SASE-asiakascase​

Vanha teknologia asetti rajoitteita globaalissa toimintaympäristössä. Lähdettiin hakemaan tehokkaampaa toimintamallia, jolloin päädyttiin SASE-ratkaisuun ja saatiin siitä hyötyjä yritykselle ja käyttäjille. Mitä hyötyjä tämä ratkaisu toi asiakkaalle verrattuna korvattuun ratkaisuun?

Puhujat: Esko Kontio, Ratkaisumyyntipäällikkö, Elisa Santa Monica Oy​ ja Anders Skogster, SE, Palo Alto Networks

Anders Skogster
Anders Skogster.

Loppuyhteenveto

12.00–13.00 Lounas

Ilmoittaudu tästä paikan päälle

Ilmoittaudu tästä verkkotapahtumaan

Lue myös

Huomisen liiketoimintatarve ohjaa modernin ohjelmoitavan verkkopalvelun valintaan – yhdeksän faktaa, joilla on merkitystä valinnassa