Tehokäyttäjän tyylikäs työkalu: Tällainen on huippuohut Honor Magic V2

Lukuaika 3 min

Honor Magic V2 on erinomainen valinta yrityskäyttöön, kun tarvitaan sekä tabletin että perinteisen älypuhelimen parhaita puolia.

Taittuvien älypuhelinten uusin tulokas on Honor Magic V2, joka tarjoaa yrityskäyttäjälle oivan vaihtoehdon tabletille. Itse asiassa Honor Magic V2 on mainio valinta yrityskäyttöön silloin, kun kaivataan sekä älypuhelimen että tabletin parhaita puolia. Taittuva älypuhelin mahtuu pieneen tilaan ja silti se toimii päivittäisessä työkäytössä myös tablettina. Yrityskäyttäjän ei tarvitse kantaa mukanaan kahta eri laitetta.

Honor Magic V2 on yksi maailman ohuimmista taittuvanäyttöisistä puhelimista: laitteen paksuus suljettuna on vain 9,9 millimetriä eli saman verran kuin monilla perinteisillä, ei-taittuvilla älypuhelimilla.

Ohut rakenne tekee lopputuloksesta paitsi miellyttävän käyttää, myös kauniin katsella. Painoa on varsin kohtuulliset 231 grammaa.

Magic V2 -puhelinta voi käyttää tavallisen älypuhelimen tapaan silloin, kun sen kansi on suljettu. Puhelimen ulkokuoressa on OLED-tekniikalla toteutettu näyttö, joka näyttää muun muassa ilmoituksia sovelluksista sekä kellonajan. Käyttäjä voi muokata ulkonäytön tarjoamaa informaatiota haluamakseen.

Tehokasta eri sovellusten yhtäaikaista käyttöä

Avattuna Magic V2:n sisältä paljastuu iso, 7,92-tuumainen näyttö, joka sopii erinomaisesti työkäyttöön. Yrityskäyttäjän kannalta taittuva näyttö mahdollistaa tehokkaan päällekkäisten sovellusten hyödyntämisen. Pikaviestikeskustelun tai videopalaverin voi avata omiin ikkunoihin ja samaan aikaan voi kirjoittaa esimerkiksi muistiinpanoja omassa ikkunassaan. Sovellusikkunoiden kokoa voi kätevästi muuttaa haluamakseen. Puhelimen näytön reunasta saa esille palkin, josta voi avata uusia sovelluksia näytölle.

YouTubea käytettäessä Magic V2:n voi kääntää sivuttain, jolloin videoikkuna pyörii avatun näytön yläosassa. Alemmasta näytön osasta voi samaan aikaan selata videoiden kommenttiosiota tai tarkastella muita videoita.

Honor-uutuuden etuna on näytön selvästi käytännöllisempi koko tavalliseen älypuhelimeen verrattuna: leveä ja iso näyttö soveltuu selvästi paremmin ”multitaskaukseen”, sovellusten yhtäaikaiseen käyttöön. Lähes 8-tuumainen näyttö on suurimpia, joita vastaavissa, kirjan tavoin avautuvissa älypuhelimissa on tähän mennessä nähty.

Magic V2:n käyttäjän ei tarvitse murehtia avattavan kannen saranarakenteen kestävyyttä, sillä valmistajan mukaan titaanista valmistettu rakenne kestää peräti 400 000 taittamista. Se tarkoittaa käytännössä noin sataa kertaa päivässä kymmenen vuoden ajan.

Turvallisempia puhelinkeskusteluja

Mielenkiintoinen ominaisuus on tekoälyä hyödyntävä Privacy Call -toiminto, joka parantaa puhelinkeskustelujen laatua. Magic V2 osaa säätää puhelun äänenvoimakkuuden ympäröivän tilan mukaan siten, ettei puhelinkeskustelun puhe kuulu samassa tilassa oleville ulkopuolisille.

Välillä eteen voi tulla tilanteita, joissa valokuvassa oleva teksti olisi hyödyllistä saada editoitavaksi. Magic V2:ssa on ominaisuus, joka tunnistaa kuvan tekstisisällön ja muuttaa sen muokattavaksi tekstiksi. Ominaisuudesta voi olla hyötyä esimerkiksi silloin, kun käyttäjä nappaa valokuvan paperisesta tekstidokumentista ja haluaa hyödyntää tekstiä.

Yrityskäyttäjän älypuhelimeen kertyy helposti paljon sovelluksia, joiden järjestely voi joskus tuottaa päänvaivaa. Android 13:n päällä toimiva Honorin oma käyttöliittymä mahdollistaa tavallista suurempikokoiset kansiot kotinäkymässä ja mikä parasta, kuhunkin kansioon mahtuu kahdeksan sovelluskuvaketta. Haluttuun sovellukseen voi luoda oikotien Androidin ohjauskeskukseen.

Nopeaa latausta

Magic V2:n ohuesta muotoilusta huolimatta valmistaja on onnistunut mahduttamaan laitteeseen ison, kapasiteetiltaan 5 000 milliampeeritunnin virtalähteen. Pikalaturi lataa laitetta 66 watin teholla.

Suomessa Honor Magic V2 tulee myyntiin 16+512 gigatavun muistiversiona ja tyylikkäässä mustalla vegaaninahalla päällystetyssä kuoressa. Tekonahkakuoren etuna lasiin on, ettei se kerää yhtä paljon sormenjälkiä. Lisäksi puhelin pysyy tukevasti kädessä.

Puhelimen näytön kestävyyttä parantaa nanokristallilasi, jonka valmistaja kertoo kestävän iskuja kymmenen kertaa paremmin tavalliseen näyttölasiin verrattuna. Lisäsuojaa tarjoaa puhelimen mukana toimitettava suojakuori.

Honor lupaa Magic V2:n ostajalle Android-käyttöjärjestelmäpäivitykset neljäksi vuodeksi eteenpäin ja tietoturvapäivitykset viideksi vuodeksi, joten yrityskäytössä laitteen elinkaari on ilahduttavan pitkä.

Katso kaikki Honor-puhelimet kaupassamme >>

Honor Magic V2

Honor Magic V2 5G

Päänäyttö: 7,92”, 1–120 Hz (2344 x 2156)

Ulkonäyttö: 6,43” 1–120 Hz (2376 x 1060)

Tallennustila: 512 Gt

Nettiyhteydet: 5G

Takakamerat: 50+50+20 MP

Etukamerat (ulkona ja sisällä): 16 MP

Akku: 5000 mAh

Lataus: 66 W pikalataus (langallinen)

Suojaus: Ei ilmoitettu

Mitat: 74 x 156,7 x 9,9 mm (suljettuna), 145,4 x 160,3 x 4,7 mm (avattuna), 231 g

Tutustu uutuuspuhelimeen ja tilaa kätevästi verkkokaupastamme:

Tilaa Honor Magic V2 yrityksille

Tilaa Honor Magic V2 kuluttajana

Lue myös

Vertailussa 500 ja 1000 euron 5G-puhelimet – keskihintaiset haastavat huiput

Puhelimen osto yritykselle – mitkä asiat kannattaa huomioida verotuksen näkökulmasta

Puhelimen osto yritykselle – mitkä asiat kannattaa huomioida verotuksen näkökulmasta