Testi: Jabra Evolve2 -kuulokkeet sopivat niin etäpalaveriin kuin lenkkipolulle

Lukuaika 2 min

Jabra Evolve2 Buds tarjoaa kätevän ratkaisun niille, jotka käyttävät eri kuulokkeita työssä ja vapaa-ajalla. Testasimme, miten hyvin Evolve2 Buds -kuulokkeilla pärjää niin hybridityössä kuin aktiivisella vapaa-ajalla.

Kätevä vaihto kahden laitteen välillä

Jokainen aktiivinen työntekijä ja yrittäjä on törmännyt tilanteeseen, jossa tietokoneella käynnissä oleva Teams-kokous pitäisi siirtää lennosta kuulokkeisiin, tai päinvastoin. Evolve 2 Buds -kuulokkeilla tämä onnistuu testimme mukaan hyvin.

Evolve2 Buds tukee Bluetooth Multipoint -teknologiaa, jonka ansiosta kuulokkeisiin voi yhdistää kaksi bluetooth-laitetta samanaikaisesti. Näin käyttäjä voi valita, mitä äänilähdettä hän haluaa käyttää.

Teams-palaverin aikana yhteyden siirto kuulokkeista tietokoneeseen onnistuu hyvin tilanteessa, jossa kokouksen aikana tulee tärkeä puhelu.

Suunniteltu virtuaalikokouksiin ja liikkuvaan työntekoon

Jabran tuotepakkauksessa on mukana kätevä miniadapteri, joka liitetään tietokoneen USB-porttiin. Adapterin ansiosta kuulokkeilla on toimintavarmempi yhteys tietokoneeseen virtuaalipalaverin aikana kuin tietokoneen sisäänrakennetulla bluetooth-yhteydellä. Käyttäjä voi esimerkiksi kävellä tavallisia kuulokkeita kauemmas kannettavasta tietokoneeta ilman huolta siitä, että yhteys pätkii tai katkeaa.

Evolve2 Buds -kuulokkeilla on lisäksi Googlen, Microsoftin ja Zoomin sertifiointi, eli ne soveltuvat erityisen hyvin Teams- ja Meet-kokouksiin.

Kuulokkeissa riittää virtaa pidempäänkin käyttöön. Vastamelutoimintoa käytettäessä kuulokkeiden akku kestää noin kahdeksan tuntia ja ilman vastamelutoimintoa virtaa riittää kaksi tuntia pidempään. Säilytyskotelossa virtaa on enintään 25 tunniksi ja kuulokkeiden lataus tyhjästä täyteen kestää pari tuntia. Kiireen yllättäessä viiden minuutin latauksella saa tunnin edestä toiminta-aikaa.

Laadukasta ääntä haastavissa olosuhteissa

Jabra on sisällyttänyt kumpaankin nappikuulokkeeseen sensorin, joka tunnistaa esimerkiksi tuulen suhinan ja häivyttää sen taustalta, jotta puhelinkeskustelu tai virtuaalipalaveri ei häiriinny. Teknologia tunnistaa häiritsevät äänet myös sisätiloissa, jolloin ympäröivä häly ei häiritse etäpalaverin tai puhelinkeskustelun aikana.

Molemmissa Evolve2 Buds -kuulokkeissa on painikkeet, joilla hallitaan musiikin kuuntelua ja esimerkiksi tulevia puheluita. Vasemman puolen kuulokkeen painike käynnistää musiikin toistamisen. Kaksi peräkkäistä painallusta vie seuraavaan kappaleeseen ja kolme painallusta palauttaa edellisen raidan sisällön.

Oikeanpuoleisen kuulokkeen napin painallus vastaa saapuvaan puheluun tai vaihtoehtoisesti mykistää mikrofonin tai avaa Microsoft Teamsin. Tuplapainallus lopettaa puhelun tai vaihtaa vastamelutilaan. Painikkeesta voi lisäksi kytkeä aktiivisen vastamelutoiminnon pois päältä, jos ympäristön äänet on hyvä kuulla esimerkiksi liikenneturvallisuuden kannalta.

Mukavuutta pitkäaikaiseen käyttöön

Kokeilimme Evolve2 Buds -kuulokkeita työpäivän lisäksi kävelylenkillä ja kuntosalilla. Jabran kuuloketulpat istuivat korvaan hyvin, ja mikä parasta, ne pysyivät kiitettävästi paikallaan nopeammassakin liikkeessä. Käytön aikana kuulokkeiden asentoa ei tarvinnut korjailla eikä korvissa tuntunut ikävää painon tunnetta. Myyntipakkauksen mukana tulee eri kokoisia silikonitulppia, jotka helpottavat kuulokkeiden sovittamista omiin korviin.

Kun kuulokkeet ovat käytössä pitkin päivää sekä vapaa-ajalla että työssä, niiden on hyvä kestää kulutusta. Jabra Evolve2 Buds -kuulokkeilla on IP57-sertifiointi, minkä ansiosta ne on suojattu pölyltä eikä kastuminenkaan haittaa menoa. Sertifioinnin kriteerien mukaisesti kuulokkeet kestävät upotuksen veteen.

Katso lyhyt esittelyvideo Evolve2 Buds -kuulokkeista:

Tutustu kaikkiin ammattilaistason hybridityöhön suunniteltuihin Jabra-tuotteisiin >

Osta Jabra Evolve2 Buds -kuulokkeet Elisan yritysverkkokaupasta >

 

Hyvät yhteydet, älykkäät työvälineet sekä palvelut, jotka varmistavat juuri sinun työsi sujuvuuden ajasta ja paikasta riippumatta, muodostavat digitaalisen työpaikan.

Tutustu digitaalisen työpaikan artikkelisisältöihin >

Lue myös

Testi: Jabran lisälaitteet sujuvoittavat ja helpottavat hybridityön tekemistä

Parhaat videoneuvottelulaitteet hybridityöhön

Fiksu työnantaja tukee hybridityötä – valmiina kolmeen työtapaan