Apple iPhone 13 kirkas silikonikuori MagSafe
Apple iPhone 13 kirkas silikonikuori MagSafe

Apple iPhone 13 kirkas silikonikuori MagSafe

Applen alkuperäistuote iPhone 13 5G yhteensopiva suojakuori MagSafella. Tällä alkuperäistuotteella suojaat laitteesi tyylillä, se on myös ohut, kevyt ja tuntuu miellyttävältä käytössä.

Apple iPhone 13 kirkas silikonikuori MagSafe

Yleinen kuvaus

  • Yhteensopiva iPhone 13 -mallille
  • Alkuperäistarvike
  • Täydellinen istuvuus
  • MagSafe

Applen alkuperäistuote iPhone 13 yhteensopiva suojakuori MagSafella. Tällä alkuperäistuotteella suojaat laitteesi tyylillä, se on myös ohut, kevyt ja tuntuu miellyttävältä käytössä.

Optisesti kirkkaasta polykarbonaatista ja joustavista materiaaleista valmistettu kuori istuu erinomaisesti painikkeiden päälle, joten laitteen käyttö on helppoa. Naarmuuntumiselta suojaavaa pinnoitetta on käytetty sekä sisä‑ että ulkopinnassa. Kuoressa käytetyt materiaalit ja pinnoitteet estävät sitä kellastumasta ajan mittaan.

Kuoren sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti puhelimeen. Niinpä sen kiinnittäminen ja irrottaminen on aina yhtä vaivatonta. Täydellisesti kohdallaan olevat magneetit tekevät langattomasta lataamisesta aiempaa nopeampaa ja helpompaa. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa sen Qi-laturille.

Tuotekoodi

MM2X3ZM/A