Privaattiverkko takaa yrityksen kriittisen tietoliikenteenPrivaattiverkko takaa yrityksen kriittisen tietoliikenteen
Elisa Privaattiverkko

Privaattiverkko takaa yrityksen kriittisen tietoliikenteen

Privaattiverkko (Private Networks) on asiakaskohtaisesti räätälöity paikallinen mobiiliverkko. Privaattiverkko takaa yrityksille varmistetun kapasiteetin, korkean käytettävyyden ja kriittisen, turvallisen tietoliikenteen.

Privaatti mobiiliverkko voidaan rakentaa asiakkaan tarpeiden mukaan ja hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Teollisuusalalla sitä voidaan käyttää esimerkiksi tehtaissa, logistiikka-alalla ohjausjärjestelmissä ja kaupan alalla IoT-sovelluksissa. 

Elisa toteuttaa privaattiverkot yrityskäyttöön "avaimet käteen" -palveluna. Suunnittelemme ja rakennamme privaattiverkon, joka palvelee juuri teidän yrityksenne liiketoimintaa.

Tutustu Elisan privaattiverkkoon ja kysy lisää!


Miten privaattiverkko toimii?


Elisan privaattiverkko voidaan toteuttaa 4G- tai 5G-tekniikalla.

Privaattiverkko luodaan aina asiakaskohtaisesti ja siihen pääsevät vain yrityksenne haluamat liittymät. Tämä varmistaa verkon kapasiteetin ja luotettavuuden. Räätälöidyssä verkossa on myös mahdollista pitää dataliikenne privaattiverkon sisällä, jolloin se ei siirry ulkopuolisiin verkkoihin. Näin data pysyy paikallisena ja tietoturva yrityksen hallinnassa.

Privaattiverkossa on lyhyt ja tasalaatuinen viive, mikä edesauttaa kriittistä ja nopeaa viestintää. Privaattiverkolla voi myös välttää julkisen verkon mahdolliset häiriöt ja näin säilyttää vakaa verkkoyhteys yrityksenne palveluille.

Privaattiverkko tukee liikkuvaa työtä ja toimii normaaleilla mobiilipäätelaitteilla. Privaattiverkkoon kytketyt laitteet toimivat myös normaalissa mobiiliverkossa, jos ne siirtyvät privaattiverkon ulkopuolelle.

Privaattiverkon edut

Yritykselle räätälöity mobiiliverkko

Korkea ja varmistettu kapasiteetti

Vahva tietoturva

White paper: Näin privaattiverkko hyödyttää yritysten liiketoimintaa

Lue lisää, mitä hyötyä privaattiverkko tuo yrityksille ja miten se toteutetaan. Lisäksi kokosimme yhteen esimerkkicaseja.

Porin Satamassa testataan 5G-privaattiverkkoa
HaminaKotka Satamassa testataan Elisan 5G-privaattiverkkoa

Tutustu myös näihin Elisan ratkaisuihin:Jätä yhteystietosi

Kerromme lisää privaattiverkon mahdollisuuksista.

Jätä yhteystiedot