ICT-ratkaisut suurille yrityksilleICT-ratkaisut suurille yrityksille
ICT-ratkaisut suurille yrityksille

Kotimaiset IT- ja tietoliikenneratkaisut varmistavat liiketoimintasi kasvun

Onko yrityksesi isojen IT- ja tietoliikennepäätösten edessä ja kaipaat asiantuntijan apua tulevaisuuden suunnitelmiin? Vai onko yrityksesi kansainvälistymässä ja tarvitset turvalliset ICT-ratkaisut yli maiden rajojen? Vai etsitkö yrityksellesi perinteistä ICT-ulkoistuskumppania, joka auttaa saamaan nykyisistä ratkaisuista kaiken hyödyn irti?

Elisan ICT-ratkaisut tukevat tulevaisuuden digimatkaasi. Toteutamme ratkaisumme ja palvelumme yrityksesi tarpeiden mukaan ja tulevaisuuden suunnitelmia ennakoiden. Elisalla toimimme ketterästi ja teemme läheistä yhteistyötä yrityksesi kanssa. Näin saat Elisalta asiantuntemusta ja ICT-ratkaisut, jotka vievät liiketoimintaasi eteenpäin.

Yhdessä voimme kehittää liiketoimintasi uudelle tasolle.

Kun kaikki pelaa yhteen

Elisan asiantuntijat varmistavat tulevaisuuden kasvun

Elisalta saat korkeatasoiset asiantuntijat käyttöösi. Meillä on 300 sertifioitua asiantuntijaa, jotka tuntevat viimeisimmät teknologiat ja ymmärtävät suomalaisten yritysten tarpeet. Näin voimme varmistaa, että ICT-ratkaisut tuovat yrityksellesi todellista liiketoimintahyötyä nyt ja tulevaisuudessa.

Haluatko kuulla lisää ICT-ratkaisuista suurille yrityksille? Jätä yhteystiedot niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Minkälaista ICT-ratkaisua etsit?

Turvalliset hybridipilvi- ja kapasiteettipalvelut tarpeidesi mukaan

Elisan kanssa viet yrityksesi IT-infran, konesalit ja digitaaliset palvelut pilveen turvallisesti. Meiltä löytyy asiantuntemusta sekä perinteisistä konesaleista että viimeisimmistä pilvi- ja hybriratkaisuista. Näin autamme yritystäsi valitsemaan kapasiteettiratkaisut, jotka palvelevat yrityksesi nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita joustavasti. Autamme yritystäsi myös käyttämään kapasiteettipalveluita tehokkaasti.

Pilvipalveluilla tehostat datanhallintaa ja resurssienkäyttöä

Pilvipalveluilla helpotat ajantasaisen tiedon jakamista yrityksessäsi ja mahdollistat liikkuvan työskentelyn työntekijöillesi. Kapasiteetti- ja alustapalvelut pilvestä tuovat myös joustavuutta ja säästöjä yrityksellesi. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivat pilvipalvelut ja ottamaan ne sujuvasti käyttöön. Tuemme myös pilviympäristön jatkuvassa kehittämisessä ja optimoinnissa, jotta yrityksesi saa pilvipalveluista täyden hyödyn irti.

Varmista suojattu tietoliikenne ja hyödynnä älykkäitä verkkoratkaisuja

Elisalta löytyy verkkoratkaisuja sekä kotimaisille että kansainvälisille markkinoille. Älykkäät verkkoratkaisut parantavat hallittavuutta ja ennakoimista. Asiantuntijamme suunnittelevat yrityksellesi verkkokokonaisuuden, joka skaalautuu, toimii tietoturvallisesti ja integroituu saumattomasti ICT-ympäristöösi. Teemme tiivistä yhteistyötä yrityksesi kanssa ja tarjoamme kattavat tietoliikennepalvelut sekä tietoliikenneratkaisut. Hyödynnämme laajaa kumppaniverkostoamme, jotta yrityksesi tietoliikenneyhteydet kehittyvät myös tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Mobiiliratkaisut ja -laitteet tuovat yrityksellesi tehoa ja tyytyväisiä työntekijöitä

Elisan valikoimasta yrityksesi löytää kaikki tarvittavat työvälineet ja yhteydet sekä toimisto- että etätyöskentelyyn. Olemme edelläkävijä mobiiliverkkojen kehityksessä ja korkealaatuinen mobiiliverkkomme toimii pohjana myös uusille innovatiivisille ratkaisuille, kuten Elisan Privaattiverkolle. Olemme myös kehittäneet palveluita helpottamaan työntekijöiden laitehankintoja ja -hallintaa. Elisa Oma Laskulla työntekijäsi voivat osallistua laitekustannuksiin, jos he haluavat saada esimerkiksi normaalia yrityspuhelinta kalliimman mallin itselleen.

Tukipalvelut ja -portaalit varmistavat sujuvan arjen työntekijöillesi

Päätelaitteiden elinkaaripalvelussa huolehdimme päätelaitteiden esiasennuksesta, toimituksesta, käyttöönotosta ja käytön jälkeisestä kierrättämisestä. Ulkoistamalla mobiili- ja PC-laitteidesi ylläpidon Elisalle, saat työkalut työntekijöidesi käyttöön vaivattomasti ja tietoturvallisesti. Loppukäyttäjätukea tarjoamme etänä, lähitukena tai työaseman hallinnan kautta.

Raportointipalvelumme avulla yrityksesi saa ajantasaista tietoa ICT-ympäristön tilasta ja kehittymisestä. Elisalta löytyy lisäksi helpot asiointiportaalit sekä pääkäyttäjälle että loppukäyttäjille. Pääkäyttäjälle on käytössä Yritysten OmaElisa, josta pääsee hallinnoimaan esimerkiksi tilauksia ja sopimuksia. Loppukäyttäjille on puolestaan tarjolla Työntekijän OmaElisa, josta työntekijä pääsee tarkistamaan esimerkiksi oman puhelinliittymänsä tiedot.

Kaipaatko lisää näkemystä ICT-päätöksiin?

elisa-asiantuntijapalvelut-ict-ratkaisuissa

Asiantuntijapalvelut tuovat syvällistä näkemystä

Elisan asiantuntijapalvelut ovat apunasi, kun tarvitset parempaa ymmärrystä ja uusia näkemyksiä liiketoimintasi tueksi. Voimme tehdä esimerkiksi analyyseja tulevia ICT-hankkeita varten tai suunnitella uuden arkkitehtuurin IT-ympäristöösi.

Elisalla on pitkä kokemus ICT-ratkaisuista ja asiantuntijoita eri alueilta: analyytikoita, arkkitehteja, tietoturvakonsultteja ja kehittäjiä. Asiantuntijoitamme voi hyödyntää sekä lyhytakaisissa projekteissa että jatkuvana kumppanipalveluna.

TUTUSTU ASIANTUNTIJAPALVELUIHIN

Asiakascaseja

Keva hyödyntää Elisan IT-tukea ja ulkoistuspalveluita

Keva käyttää Elisan it-ulkoistuspalveluita

LIIKETOIMINTARATKAISUNA: IT-tukipalvelut

Keva on ulkoistanut työasemapalvelut Elisalle. Elisa tarjoaa lähituki- ja service desk-palveluita Kevan 500 työntekijälle. Lisäksi Elisa huolehtii, että Kevan IT-infran perusjärjestelmät toimivat vakaasti ja tietoturvallisesti. Keva ja loppukäyttäjät ovat olleet palveluun tyytyväisiä.

“Loppukäyttäjien palaute on parantunut hyvään suuntaan. Tänä vuonna se on ollut koko ajan yli 9/10. Yhteistyömme Elisan kanssa on kehittynyt koko ajan. Lisäksi on hienoa, että meillä on kaksi elisalaista koko ajan toimistollamme.”

Katriina Kontsas, IT-päällikkö, Keva

Lue koko tarina

Elisa huolehtii Helenin ICT-infran jatkuvasta kehittämisestä

Toimiva ICT-ympäristö on erittäin tärkeä energiayhtiö Helenille. Tietoliikenteen ja digitalisaation tulee kehittyä jatkuvasti, jotta voidaan palvella paremmin myös tulevaisuuden tarpeita. Elisan asiantuntijat auttavat Heleniä ICT-ympäristön kehittämisessä, kuten pilveen siirtymisessä.

“Elisan kumppanuus on ollut suureksi avuksi uusien pilvipalveluiden käyttöönotossa. Elisan asiantuntijoiden osaaminen täydentää omien osaajiemme tietämystä. On tärkeä, että voimme kehittää yhdessä ICT-ympäristömme toimintaa.”

Riitta Hyppönen, ICT ympäristöt -yksikön päällikkö, Helen

Lue koko tarina

Helen käyttää Elisan asiantuntijoita ICT-infran kehittämisessä

LIIKETOIMINTARATKAISUNA: Pilvipalvelut

Tutustu myös

Asiantuntijuus avainasemassa

Huippuasiantuntijamme auttavat liiketoimintasi kehittämisessä sekä osaavat valita sopivimmat teknologiat ja palvelut käyttöösi.

Tutustu asiantuntijoihimme

Koulutuksella lisää osaamista

Markkinoiden laajimmasta IT- ja ICT-koulutustarjoomasta löytyy varmasti teidänkin yrityksellenne sopiva koulutus.

Tutustu koulutustarjontaamme