Hybridipilvi- ja kapasiteettipalvelut

Elisan kanssa viet yrityksesi IT-infran, konesalit ja digitaaliset palvelut pilveen turvallisesti. Sertifioidut asiantuntijamme tukevat sinua pilvisiirtymässä suunnittelusta toteutukseen. Lopputuloksena voi syntyä täysi migraatio tai hybridiympäristö, jossa osa palveluista asuu nyky-ympäristössä ja osa on siirretty pilveen.

Elisan kautta hankit myös tallennustilaa pilvestä joustavasti tarpeidesi mukaan – voit valita kapasiteetin julkipilvestä tai yksityisestä pilvestä. Tutustu palveluihimme ja kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Elisan hybridipilvipalvelut – visiosta toteutukseen

Elisan hybripilvipalvelut

Mikä on hybridipilvi?

Hybridipilviympäristössä yrityksen infra toimii sekä pilvessä että fyysisessä ympäristössä. Hybridipilven etuna on, että IT-infran siirtäminen pilveen voidaan tehdä vaiheittain.

Lisäksi hybridipilvi tuo joustavuutta ja valinnanvaraa, missä ympäristössä eri toimintoja pyöritetään.

Elisa tarjoaa hybridipilvialustan yrityksille hallittuna ja pilviteknologiasta riippumatta. Hybridipilviympäristö voi koostua yhdestä tai useammasta julkipilvestä, yrityksesi omasta konesalista ja/tai Elisan konesalista.

Esimerkiksi yrityksesi laskutusjärjestelmä pidetään yrityksesi omassa konesalissa, kun taas verkkosivujen hosting-palvelu siirretään Microsoft Azuren päälle.

Turvallisesti kohti joustavaa hybridipilveä – lue tutkimus

Elisan tuore tutkimus selvitti ICT-päättäjien näkemyksiä IT-infran ja pilvipalveluiden nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä, erityisesti hybridipilvestä.

Mihin suuntaan yritysten IT-infran kehitys on menossa? Katso ajankohtaiset tutkimustulokset!

Lataa opas

Miksi hybridipilvi kannattaa valita?

 • Hallittu ja tietoturvallinen siirtyminen pilveen

  Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi hybridipilviympäristön, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa ja arkea. Teemme selkeän roadmapin, missä järjestyksessä eri IT-järjestelmät ja digitaaliset palvelut kannattaa siirtää pilveen. Otamme tietoturvan huomioon alusta loppuun asti ja huolehdimme sujuvasti migraatiosta.

 • Kustannustehokas ja keskitetty kapasiteetinhallinta

  Elisan hybridipilvipalvelussa saat keskitetyn hallinnan julkipilvipalveluihin sekä yrityksesi hankkimiin konesaleihin. Tämä helpottaa IT-infran resurssien ja kustannusten optimointia. Voit esimerkiksi joustavasti lisätä kapasiteettia julkipilvessä, jos yrityksesi ottaa käyttöön uusia digipalveluita.

 • Ketterä ja nykyaikainen IT-infra tulevaisuutta varten

  Asiantuntijamme auttavat kehittämään hybridipilviympäristöäsi jatkuvasti eteenpäin. Tuemme uusien teknologioiden käyttöönotossa, IT-järjestelmien automatisoinnissa, analytiikassa sekä DevOps-alustojen hyödyntämisessä. Näin yrityksesi IT-infra pysyy nykyaikaisena ja kehittyy tulevaisuuden tarpeisiin sopivaksi.

Elisalta saat kaiken tarvittavan hybridipilveen

Sertifioidut asiantuntijamme auttavat sinua hybridipilviympäristön:

 • Suunnittelussa
 • Toteutuksessa
 • Testauksessa
 • Ylläpidossa
 • Jatkuvassa kehittämisessä

Elisa on täyden palvelun ICT-talo. Asiantuntijamme osaavat katsoa yrityksellesi toimivan kokonaisuuden, jossa yrityksesi IT- ja tietoliikennejärjestelmät pelaavat hyvin yhteen.

Autamme myös työntekijöitäsi uusien pilvipalveluiden kanssa järjestämällä esimerkiksi koulutuksia ja työpajoja.

Olisiko hybridipilvi sopiva kapasiteettiratkaisu yrityksellesi?

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet:

Kysy lisätietoja

Kapasiteettia joustavasti tarpeidesi mukaan

Elisalta löytyy kapasiteettivaihtoehtoja niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Voit hankkia meiltä kapasiteettia jatkuvana palveluna tai vain kertaluonteisesti esimerkiksi tietyn projektin ajaksi.

Saat hankittua meiltä kapasiteettia esimerkiksi Microsoft Azuren, Google Cloud Platformin ja Amazon Web Services (AWS) -alustoista. Tutustu eri kapasiteettipalveluihimme:

 • Julkisen pilven palvelut

  Elisa on kokonaisvaltainen kumppani julkipilvessä. Kauttamme saat kapasiteettia mm. Microsoft Azuren, AWS:n ja Google Cloudin alustoista. Asiantuntijamme tukevat julkipilven käyttöönotosta kehitykseen ja jatkuvaan optimointiin. Lisäksi jatkuvat palvelumme takaavat sen, että saat julkipilvestä kaikki hyödyt irti ja käytät sitä kustannustehokkaasti.

 • Yksityisen pilven palvelut

  Autamme sinua kapasiteetin hallinnassa, valvonnassa ja ylläpidossa. Voit hyödyntää omaa konesaliasi tai Elisan jaettua kapasiteettia tarpeidesi mukaan. Tuemme kapasiteettisi jatkuvassa optimoinnissa ja kehityksessä, jotta IT-infrasi pysyy turvallisena ja ajanhermolla. Olemme tukenasi myös muutoksissa, kuten konesalin siirtämisessä hallitusti pilveen.

 • DevOps-palvelut

  Elisan DevOps-alustapalvelulla yrityksesi saa toimivan ja nykyaikaisen alustan sovelluskehitykseen. DevOps-alusta voidaan toteuttaa yrityksesi tarpeiden mukaan Elisan kapasiteetista tai julkipilviympäristöstä – tai se voidaan rakentaa yrityksesi omaan kapasiteettiin. Autamme saamaan ratkaisun, joka tukee ketterää kehitystä.

Asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme

Savox käyttää Elisan IT-palveluita

Savox Oy:

“Siirtymä kävi niin sujuvasti, että työntekijämme eivät sitä edes huomanneet. Taustalla teimme kuitenkin todella paljon työtä kriittisten kohtien selvittämiseksi.”

Lue koko asiakascase

eSett käyttää Elisan konesalipalveluita

eSett Oy:

“IT-ratkaisujamme uudistamalla pystymme pienentämään oman toimintamme hiilijalanjälkeä.”

Lue koko asiakascase

Esperi Care kertoo kokemuksistaan Elisan palveluista

Esperi Care:

“Vikasietoisuus on meille erittäin tärkeää, ja järjestelmämme on kahdennettava niin, että käyttäjät eivät edes huomaa sitä työssään, jos taustalla tapahtuu jotakin.”

Lue koko asiakascase

Minkälaista hybridipilvi- ja kapasiteettiratkaisua etsit?

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sopivan vaihtoehdon, joka palvelee yrityksesi tarpeita. Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää:

Ota yhteyttä

Lue lisää kapasiteetin hankkimisesta: