Tietokoneet yrityksille

Laadukas ja toimiva tietokone tekee työnteosta sujuvaa. Elisan yritysverkkokaupasta löydät vaativaankin työkäyttöön soveltuvia laitteita tunnetuilta valmistajilta kuten Apple, Dell, HP, Lenovo ja Microsoft.

Voit hankkia tietokoneen kertamaksulla, tai jopa 36 kuukauden korottomalla ja kuluttomalla kuukausimaksulla.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Etsitkö tietokoneellesi näppäimistöä, hiirtä, suojalaukkua tai muita lisätarvikkeita? 

Katso lisätarvikkeet tietokoneelle

Tietokoneita erilaisiin tarpeisiin

Elisan Yritysten verkkokaupasta löydät juuri yrityskäyttöön sopivat kannettavat tietokoneet, pöytäkoneet ja keskeiset hyödylliset tietokonetarvikkeet, kuten hiiret, telakat ja näytöt.

Onko työsi liikkuvaa ja kaipaat helposti mukana kulkevaa, kompaktia ja kestävää yrityskannettavaa? Vai odotatko kannettavalta tietokoneelta läppäriltä erityisen korkeaa laatua, ergonomiaa ja suorituskykyä?

Monipuolisesta valikoimastamme löydät erilaisiin työtehtäviin varmasti sopivat vaihtoehdot, tarvitsitpa sitten edullista peruskannettavaa, kevyttä kannettavaa tai todellista tehokannettavaa.

Meiltä kaikki tietokoneet voit ostaa helposti kertamaksulla, tai jopa 36 kuukauden korottomalla kuukausimaksulla.

Lenovon kannettava tietokone

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Lisätarvikkeet ja kuljetuslaukut tietokoneelle

Lisätarvikkeet tietokoneelle

Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita tehostamaan työskentelyä. Valitse tarvikkeet, jotka soveltuvat käyttötarpeisiisi. Hiiret, näppäimistöt, telakat, kaapelit ja kuljetuslaukut varmistavat, että saat kaiken irti tietokoneestasi.

Tutustu tietokoneiden lisätarvikevalikoimaamme