Tietokoneet yrityksille


Laadukas ja toimiva tietokone tekee työnteosta sujuvaa. Elisan yritysverkkokaupasta löydät vaativaankin työkäyttöön soveltuvia koneita tunnetuilta valmistajilta, kuten Apple, Dell, HP, Lenovo ja Microsoft. Voit hankkia laitteet kertamaksulla, tai jopa 36 kuukauden korottomalla ja kuluttomalla kuukausimaksulla.

Alv. aina 0 % | Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu


Etsitkö tietokoneellesi näppäimistöä, hiirtä, suojalaukkua tai muita lisätarvikkeita? Katso myös tietokoneiden lisätarvikkeet:


Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Millainen tietokone sopii parhaiten työkäyttöön – pöytäkone, kannettava vai all-in-one?

Työkone kannattaa valita omien tarpeiden mukaan. Jos työnteko tapahtuu suurilta osin vaihtuvilla työpisteillä, työkoneeksi kannattaa valita kevyesti mukana kulkeva kannettava tietokone. Jos taas työpiste pysyy samassa paikassa, pöytäkone näyttöineen ja näppäimistöineen on hyvä valinta, jotta työskentely sujuu mahdollisimman ergonomisesti. Pitkää ja vaativaa suunnittelutyötä tekevien suosikki Applen iMac on niin kutsuttu all-in-one-tietokone kaikilla herkuilla.

Mitä kannattaa ottaa huomioon kannettavan tietokoneen valinnassa?

Kannettava tietokone on yrittäjän ja yrityksen työntekijöiden tärkein työväline, joten tietokone kannattaa valita työtehtävien ja tarpeiden perusteella. Työpäivän perustehtävistä selviää edullisella peruskannettavalla, mutta vaativimmissa ohjelmistoja pyörittäessä ja esimerkiksi videoita editoitaessa kannattaa tarkkailla esimerkiksi laitteen suorituskykyä ja tallennustilaa. Katso kaikki tehokannettavat ja lue lisää tietokoneen valintaoppaastamme.
Elisan Yritysten verkkokaupasta löydät juuri yrityskäyttöön sopivat kannettavat tietokoneet, pöytäkoneet ja keskeiset hyödylliset tietokonetarvikkeet, kuten hiiret, telakat ja näytöt. Kun valitset tietokoneen käyttötarpeesi mukaan, työn tehokkuus kasvaa. Onko työsi liikkuvaa ja kaipaat helposti mukana kulkevaa, kompaktia ja kestävää yrityskannettavaa? Vai odotatko kannettavalta tietokoneelta läppäriltä erityisen korkeaa laatua, ergonomiaa ja suorituskykyä? Monipuolisesta valikoimastamme löydät erilaisiin työtehtäviin varmasti sopivat vaihtoehdot, tarvitsitpa sitten edullista peruskannettavaa, kevyttä kannettavaa tai todellista tehokannettavaa. Tietokoneet voit ostaa kertamaksulla, tai jopa 36 kuukauden korottomalla kuukausimaksulla.