Elisa Yritysverkko

Elisa Yritysverkko on tietoturvallinen ja suljettu tietoverkko organisaatiosi sisällä. Yritysverkolla eli WAN-verkolla yhdistät eri toimipisteesi saman verkon alle, jolloin työntekijäsi pääsevät käyttämään yrityksesi sisäisiä järjestelmiä ja pilvipalveluita sujuvasti.

Elisa Yritysverkko voidaan toteuttaa yrityksesi toimipisteille Suomeen tai ulkomaille. Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Toteutamme yritysverkon tarpeidesi mukaan

Elisalla on pitkä kokemus tietoverkoista ja yritysverkko voidaan toteuttaa monella eri tapaa. Ratkaisuihimme kuuluu MPLS, SD-WAN, Ethernet WAN ja Mobile Gateway.

Voimme rakentaa yritysverkon myös näiden teknologioiden hybridina. Asiantuntijamme katsovat yrityksellesi ratkaisun, joka tukee yrityksesi ICT-ympäristöä ja liiketoimintaa parhaalla tavalla. Tutustu eri Yritysverkko-tuotteisiimme:

 • MPLS Yritysverkko

  MPLS Yritysverkko toimii hyvänä alustana erilaisille sovelluksille ja pilvi-integraatioille. MPLS on stabiili, monipuolinen ja suorituskykyinen tekniikka.

 • SD-WAN

  Pilvipohjainen SD-WAN -ratkaisu tekee verkonhallinnasta ketterää. Sopii hyvin esimerkiksi kansainväliseen ja nopeasti muuttuvaan ympäristöön.

 • Ethernet WAN

  Ethernet WAN -palvelu tarjoaa tehokasta tiedonsiirtoa yrityksille, jotka operoivat IP-verkkojaan itse. Sopii myös konesalien väliseen suuren volyymin tietoliikenteeseen.

 • Mobile Gateway

  Mobile Gateway on suljettu mobiiliympäristö, joka yhdistää mobiililaitteet yritysverkkoon. Se sopii alustaksi esimerkiksi liikkuvaan työhön tai M2M-ratkaisuihin.

 • WDM (Aallonpituuspalvelu)

  WDM-palvelulla saat kahden toimipisteen välille tietoliikenneyhteyden, jossa on korkea kapasiteetti ja lyhyt viive. Se sopii esimerkiksi konesalien väliseksi yhteydeksi.

 • VerkkoPlus

  VerkkoPlus yhdistää verkon, tietoturvan, VPN:n ja SD-yhteydet yhdeksi hallituksi palvelukokonaisuudeksi. Palvelu skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan ja se sopii kaiken kokoisille organisaatioille.

Miksi kannattaa valita yritysverkko Elisalta?

 • Asiantuntevaa apua kotimaasta

  Elisalla sinua palvelevat yrityksesi oma yhteyshenkilö sekä sertifioidut ICT-asiantuntijamme. Kotimaisena yrityksenä toimimme lähellä sinua ja osaamme löytää juuri yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut.

 • Toimintavarma verkko

  Yritysverkoissamme on korkea suorituskyky ja käyttöaste. Valvomme yritysverkkojamme proaktiivisesti ja ennaltaehkäisemme verkon häiriötilanteita. Näin sinä voit luottaa siihen, että yritysverkko toimii tilanteesta toiseen.

 • Täyden palvelun ICT-talo

  Elisalta saat kaikki ratkaisut yhdeltä luukulta. Autamme niin tietoturvan, integraatioiden ja henkilöstön koulutusten kanssa. Lisäksi kansainväliset kumppanimme takaavat sujuvat verkkoratkaisut myös ulkomailla.

Asiakkaidemme kokemukset yritysverkosta

Glaston hyödyntää Elisan tietoturvallista yritysverkkoa

Glaston:

“Ratkaisu on täyttänyt täysin odotuksemme. Yritysverkko on tietoturvallinen ja skaalautuu liiketoiminnan mukana. Olemme tyytyväisiä Elisan osaamiseen ja nopeaan reagointiin.”

Lue koko asiakas-case

Kysy lisää yritysverkoista

Asiantuntijamme kertovat lisää ratkaisuistamme ja mikä sopisi parhaiten sinun yrityksellesi.

Jätä yhteystietosi, niin sovitaan yhteinen palaveri tai puhelu:

Ota yhteyttä